ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΔΩΝΗΣ: «Κακοί και υποτονικοί» | ΠΟΥΡΣΑ: «Περήφανοι κι όχι στεναχωρημένοι»


Λίγα είχε να πει ο Γιώργος Δώνης στη διάσκεψη των προπονητών μετά το τέλος του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα που βρήκε την ομάδα νικήτρια με 2-1. Έδωσε τα εύσημα στους οργανωμένους για τη στήριξη τους στην ομάδα ιδιαιτέρα όταν αυτή βρέθηκε πίσω στο σκορ «μας στήριξαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό» είπε ο Ελλαδίτης ΚΟΟΥΤΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΩΝΗΣ πορπονητής του ΑΠΟΕΛ:
«Είναι σημαντικό όταν κάνεις κακό παιχνίδι να κερδίζεις.

Είμασταν κακοί και υποτονικοί στο α’ μέρος, στο β’ μπήκαμε καλύτερα και παρά το ότι δεχθήκαμε το γκολ καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και κάτω από την πίεση ενός κακού αποτελέσματος οι παίκτες μου αντέδρασαν και ανατρέψαμε το σκορ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κερκίδα των οργανωμένων, είναι σημαντικό όταν δεν είμαστε καλοί να μας στηρίζουν όπως μας στήριξαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα και καλή συνέχεια στον Σάββα».

ΒΙΝΤΕΟ:

ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΥΡΣΑΙΤΙΔΗΣ προπονητής Νέας Σαλαμίνας:
«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου, πολύ καλή εμφάνιση, χωρίς αντιποδόσφαιρο, εναντίον μιας τεράστιας ομάδας μέσα στο ΓΣΠ.

Ξέραμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού, αλλά αυτό που είπα στους ποδοσφαιριστές μου είναι ότι πρέπει να νιώθουν περήφανοι και να φύγουν στεναχωρημένοι. Κέρδισε δίκαια ο ΑΠΟΕΛ, εμείς προχωράμε, είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την ομάδα μου, αποκτάμε αυτοπεποίθηση, το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι απέναντι στην Δόξα και κάνω έκκληση στους φιλάθλους μας να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα, με εμφανίσεις όπως τις σημερινής μπορούν να νιώθουν ικανοποιημένοι».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]