ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Tottenham 3-0 ΑΠΟΕΛ « Σ' ευχαριστώ ΘΡΥΛΕ Θεέ»


"Ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων" χαρακτήρισε τον ΑΠΟΕΛ η Αγγλική εφημερίδα "the sun" καθώς στον ψεσινό αγώνα που έγινε στα στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου, δεν κινδύνεψε καθόλου από τον Πρωταθλητή Κύπρου, εκτός από ένα σουτ του Πραξιτέλη Βούρου το οποίο όμως απόκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Πετεινών. Στη συνέχεια γράφει ότι ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε στον αγώνα κάνοντας το καλύτερο δυνατό για να ΜΗΝ προκριθεί στην φάση του Europa League, αφού θέλει να συγκεντρωθεί στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο ΘΡΥΛΟΣ παρουσιάστηκε όντως ανέτοιμος για το συγκεκριμένο παιγνίδι και αδύναμος για να διεκδικήσει την 3η θέση του Ομίλου κι αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η ομάδα δεν στελεχώθηκε το καλοκαίρι με εκείνους τους παίκτες που θα έκαναν την διαφορά στα παιγνίδια της φάσης των Ομίλων σαν το ψεσινό, παρά το ότι ο ΑΠΟΕΛ ατύχησε να κληρωθεί στον πιο δύσκολο όμιλο της διοργάνωσης.

7,000+ χιλιάδες φίλοι των γαλαζοκιτρίνων στριμώχτηκαν στο Βοριοανατολικό πέταλο (C) του σταδίου WEMBLEY για να παρακολουθήσουν τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη στην προσπάθεια που έκαναν για το θετικό αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε ο Llorente στο 20΄ λεπτό με άψογο πλασέ μέσα από τα καρέ του ΑΠΟΕΛ πετυχαίνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του Κορεάτη Son Heung-Min για να πετύχει το 2-0 και πάλι με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το τελικό 3-0 πέτυχε Georges-Kevin N’koudou .

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο για όσα μας χάρισαν και φέτος.

Tottenham Hotspur: Vorm, Aurier, Sanchez, Foyth, Rose (70΄ Γουόλκερ) Winks, Sissoko, Dele (88΄ Στέρλινγκ) Nkoudou, Son (65΄ Ντεμπέλε), Llorente

APOEL FC: Πέρεζ, Βούρος, Ρουέδα, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους (46΄ Σάλαϊ) Εμπεσίλιο, Ζαχίντ, Αλωνεύτης (75΄ Ντε Καμάργκο) Ποτέ (81΄ Αντωνίου)

Σ' ευχαριστώ ΘΡΥΛΕ Θεέ!

MATCHDAY PHOTOS
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]