ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΑΠΟΕΛ 0-4 ΑΠΟΛΛΩΝ, «Μην πυροβολείτε την ομάδα»


Ψυχραιμία - Ψυχραιμία - Ψυχραιμία, μην πυροβολείτε την ομάδα, όσο και αν πονάει αυτή η ήττα. Όχι τόσο η ήττα καθαυτή όσο η έκταση του σκορ, μέσα στον άντρο μας. Ντροπιαστικό κι αηδιαστικό μεν, γερό χαστούκι που ίσως και να μας "χρειαζότανε" δε.

Η ντροπιαστική ήττα ήρθε σε μια στιγμή που η άμυνα του ΑΠΟΕΛ ήταν ανύπαρκτη κυριολεκτικά. Τραγική εμφάνιση από όλους. Πέραν από τους μόνιμους τραυματίες που είχανε δικαίωμα να αγωνιστούν αν ήταν καλά, στην ντροπιαστική ήττα συνέβαλε και το λάθος στήσιμο της ομάδας από τον Γιώργο Δώνη. Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος και το θέμα κλείνει εδώ. Όχι άλλα δάκρυα. Είμαι ΑΠΟΕΛ και το χοχο-κλάμα δεν μου πάει.

Τώρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τον "επαναληπτικό" στο Τσίρειο. Εξάλλου, άλλο ΑΠΟΕΛ θα δούμε στον δεύτερο γύρο και στα Πλέϊοφ. Τίποτα δεν τελείωσε, απλά ξοφλήσαμε τα χρωστούμενα του πρώτου γύρου. Ήταν μια νίκη για τον Αναστασιάδη κι ο Ν.Ν.

Στον αγώνα... όπου δώσαμε χαρά στον κάθε πικραμένο αντιΑΠΟΕΛίστα.  

Αρχικές ενδεκάδες:
ΑΠΟΕΛ: Πέρεζ, Βούρος, Μερκής, Μοράις, Λάγο (37' Εφραίμ), Σόουζα, Εμπεσίλιο, Ζαχίντ, Ορ (62' Αλωνεύτης), Σαλάι (62' Ιωάννου), Ποτέ

Απόλλων: Βάλε, Πέδρο (78' Στυλιανού), Γιούστε, Ρομπέρζ, Ζάντερ, Σακέτι, Άλεφ, Παπουλής (73' Άλαν), Γιάκολις, Ζελάγια, Μάγκλιτσα (63' Σκέμπρι)

Η αμυντική δυσλειτουργία του ΑΠΟΕΛ στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ήταν η αιτία να δεχτούμε τρία γκολ σε διάστημα 8 λεπτών.

Ο Απόλλωνας έπαιξε ψύχραιμα και με σωστή τακτική έλεγξε το παιχνίδι. Πέτυχε άλλο ένα γκολ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου κι εκεί τελείωσαν όλα. Η Λεμεσιανή ομάδα μπορούσε και για μεγαλύτερο σκορ αν το επιδίωκε.

Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα που ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Περιμένοντας την ρεβάνς στο «Τσίρειο». Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για τον αγώνα στο Τσίρειο και με νίκη επιστρέφει στην κορυφή.

7 Κίτρινες κάρτες έδειξε ο διαιτητής Λούκας Σωτηρίου: Μερκής 1, Βούρος 1, Ιωάννου 1 και Ζαχίτ 1. (Ζελάγια, Σακέτι και Μάγκλιτσα).

Αλλαγές:
37' Ο Γιώργος Εφραίμ πήρε τη θέση του Λάγο.
 Διπλή αλλαγή στο 62': Οι Στάθης Αλωνεύτης και Νικόλας Ιωάννου πήραν τις θέσεις των Τόμυ Ορ και Ρολάν Σαλλάϊ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]