ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Δ.Λ. «Όντως μας έχει προσεγγίσει ο ΑΠΟΕΛ»


Με ανακοίνωση του ο Δήμος Λακατάμια επιβεβαιώνει ότι «όντως έχει γίνει προσέγγιση, από τον ΑΠΟΕΛ για το Δημοτικό στάδιο...  χωρίς όμως να έχει συζητηθεί ακόμη η πρόταση, περιμένουμε καθοδήγηση από τον ΚΟΑ για το όλο θέμα... αφού με βάση τη νομοθεσία δεν επιτρέπεται η εκμίσθωση του..» ενώ σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης του, ο Δήμος Λακατάμιας παραδέχεται ότι «το Δημοτικό Στάδιο είναι παραμελημένο».

ΑΠΟΕΛ – Γηπεδικό: Η επίσημη τοποθέτηση του Δήμου Λακατάμιας 

Ο Δήμος Λακατάμιας σχολιάζοντας δημοσίευμα ιστοσελίδας αναφορικά με αξιοποίηση του Δημοτικού Σταδίου Λακατάμιας από τον ΑΠΟΕΛ, διευκρινίζει ότι δεν προκήρυξε ποτέ προσφορές για την αξιοποίηση του Δημοτικού Σταδίου.

Αναφέρει ότι «όντως έχει γίνει προσέγγιση, τόσο από τον ΑΠΟΕΛ όσο και από άλλους ενδιαφερόμενους για αξιοποίηση του Δημοτικού Σταδίου, όμως καμία πρόταση δεν έχει ακόμα συζητηθεί».

Προσθέτει ότι έγιναν συζητήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο για να εξευρεθούν τρόποι αξιοποίησης, καθώς το Δημοτικό Στάδιο αν και παραμελημένο, είναι σε λειτουργήσιμη κατάσταση και χρησιμοποιείται, στα πλαίσια Ευρωπαϊκού Προγράμματος στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Λακατάμιας, για προπονήσεις και αγώνες Cricket. (!!! τα θαυμαστικά δικά μας).

Το Δημοτικό Στάδιο έχει ανεγερθεί με λεφτά του Δήμου και κατ’ επέκταση των Δημοτών Λακατάμιας, αφού προηγήθηκε: α) εκμίσθωση κρατικής γης και β) απαλλοτρίωση ιδιωτικής περιουσίας.

Ο Δήμος Λακατάμιας αναφέρει ότι έχουν γίνει επαφές με τον ΚΟΑ και μας έχει καθοδηγήσει για το πώς πρέπει να ενεργήσουμε σχετικά με το πιο πάνω θέμα, διότι, με βάση τη Νομοθεσία δεν επιτρέπεται η υπεκμίσθωση του χώρου και ως Δημοτική Αρχή πρέπει να προχωρήσουμε με νόμιμες διαδικασίες.

Έχει ήδη τροχιοδρομηθεί καινούργια συνάντηση με εκπροσώπους του ΚΟΑ, η οποία θα γίνει παρουσία του Νομικού μας συμβούλου, συμπληρώνει τέλος.


Φώτος γηπέδου


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]