ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο WATERMAN θα περάσει από εξετάσεις και πρόγραμμα αντοχής (Ε.Τ.)


«Τα 35 με 40 φάουλ λένε πολλά για τον ρυθμό του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΛ...» τόνισε ο επί του τύπου εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι».

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ:

Για την κορυφή: 
«Το πετύχαμε με πολύ κόπο και δουλειά. Ας μην ξεχνάμε πως είμαστε στη μέση σε μια χρονιά αλλά σε ποσότητα παίξαμε όσο μια ολόκληρη χρονιά στο Κυπριακό πρωτάθλημα. Οι πολλές απουσίες μας επηρέασαν αλλά δείξαμε πως έχουμε την κράση και τη δύναμη να τα ξεπεράσουμε και να βελτιώνουμε την ομάδα. Θεωρώ πως τον τελευταίο μήνα είμαστε σε ένα επίπεδο που ικανοποιεί όλους. Θέλουμε να συνεχίσουμε καθώς το να βγεις στην κορυφή είναι πιο εύκολο από το να μείνεις εκεί. Με συνέπεια όμως μπορούμε να αποκτήσουμε πλεονέκτημα βαθμολογικό ενόψει play offs»

Για το χθεσινό παιχνίδι: 
«Πολλές φορές τα ντέρμπι δίνουν θέαμα ή δύναμη. Χθες έγινε το δεύτερο και το χαρακτηριστικό της ΑΕΛ είναι πως οι παίκτες της έχουν δύναμη. Είναι κάτι διαχρονικό. Ήταν δύσκολο καθώς η ΑΕΛ ήταν μια από τις δυο ομάδες που μας κράτησε φέτος στο μηδέν. Μάλιστα ο τρόπος παιχνιδιού της ΑΕΛ μας στέρησε κάποια από τα πλεονεκτήματα μας. Είχαμε όμως τις ευκαιρίες να προηγηθούμε αλλά η ΑΕΛ σκόραρε. Ήταν πολύ σημαντικό πως αντιδράσαμε άμεσα. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν ακόμη περισσότερες διακοπές, υπήρχαν 43 ή 45 φάουλ κάτι που λέει πολλά για τον ρυθμό. Όμως είναι σημαντικό πως νικήσαμε απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα που είναι στην εξάδα»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: 
«Ο μόνος τρόπος για να μείνουμε στην κορυφή είναι να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα από την οποία χάσαμε αλλά με διαφορετικές συγκυρίες. Γενικότερα είχαμε δύσκολα παιχνίδια με την ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια και θέλουμε να το αλλάξουμε. Πρέπει όμως να κερδίσουμε»

Για τα εισιτήρια: 
«Το θέμα των εισιτηρίων δεν είναι πρόβλημα μόνο του ΑΠΟΕΛ αλλά είναι γενικότερο. Πολλές φορές παίρνουμε το αρνητικό κομμάτι και το αναγάγουμε σε κανόνα, αλλά θα ήθελα να δούμε καλύτερα το θέμα μετά το Κυριακάτικο ντέρμπι. Ήταν και καθημερινή, ήταν και ώρα που δεν βοηθούσε. Θέλουμε να δούμε την Κυριακή που είναι και σε ώρα που βολεύει. Θα απευθύνω όμως κάλεσμα ξανά καθώς ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που ικανοποιεί με την εμφάνιση της και δεν υπάρχουν δικαιολογίες»

Για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο: 
«Όταν η ΑΕΛ επιθυμεί να αναφέρει οτιδήποτε σε σχέση με τον ΑΠΟΕΛ και θα το σεβαστούμε και θα το απαντήσουμε. Από εκεί και πέρα ο παρατηρητής είναι υπεύθυνος να γράφει ότι είδε και θα οδηγηθεί το θέμα πιο πάνω. Στο δημόσιο λόγο είμαι προσεκτικός και δεν θέλω να οξύνω το κλίμα. Και χθες είχα πολλά μηνύματα από φίλους του ΑΠΟΕΛ»

Για τον Ντελατόρε: 
«Θεωρούμε ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι αύριο το μεσημέρι»

Για τον Μπερτόλιο και τα αγωνιστικά νέα: 
«Δεν γνωρίζω ακριβώς αυτή τη στιγμή ποιο είναι το πρόβλημα του Μπερτόλιο αν και η πρώτη κλινική εξέταση δεν έδειξε κάτι σοβαρό.
Θα περάσει όμως από ιατρικό (διαγνωστικό) έλεγχο για να δούμε τι θα γίνει.
Ένιωσε ένα μυικό σπασμό όπως και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές με κράμπες, αλλά θεωρώ πως δεν θα υπάρχει επιπρόσθετος τραυματισμός στο ιατρικό δελτίο πέραν από τους γνωστούς που έχουμε αυτή τη στιγμή.

Για τον Βάτερμαν και την εξέταση του στο εξωτερικό: 
«Δεν πήγε για μια μόνο εξέταση. Πήγε εκεί για να μείνει για μια εβδομάδα. Θα περάσει από εξετάσεις και πρόγραμμα αντοχής. Το κλινικό συμπέρασμα θα το έχουμε στο τέλος και όταν επιστρέψει στην Κύπρο. Δεν είναι απλά πήγε μια μέρα και βλέπουμε το αποτέλεσμα».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]