ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ZAHID «Συνήθισα... μετά από 3 παιγνίδια προσαρμόστηκα πλήρως»


«Είμαι ενθουσιασμένος, είμαι εδώ μόνο πέντε μήνες και έχει έρθει μία τέτοια προσφορά για εμένα» δήλωσε στην αθλητική ιστοσελίδα της πατρίδας του Νορβηγίας, την Nettavisen.no, ο άσσος του ΑΠΟΕΛ Gayas Zahid.

Ολόκληρη η συνέντευξη του ΖΑΧΙΤ στα Νορβηγικά, εδώ *nettavisen*


Ο ΑΠΟΕΛ απάντησε αρνητικά στην πρόταση 3 εκατομμυρίων από τους Τούρκους για την πώληση του Γκαγιάς Ζαχίτ στην πρωτοπόρο του Τούρκικου πρωταθλήματος  Istanbul Basaksehir.

Το αγόρι από το Όσλο που τον Σεπτέμβριο εγκατέλειψε τη Vålerenga για χάρη του APOEL, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της κορυφαίας ομάδας στο νησί ΑΠΟΕΛ γι αυτό και προκάλεσε αμέσως το ενδιαφέρον των Τούρκων, σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλοι σύλλογοι στο μέλλον.

«Είναι πολύ ενδιαφέρον, είναι ξεκάθαρο αυτό. Είμαι ενθουσιασμένος. Είμαι εδώ μόλις πέντε μήνες και έχει έρθει μία τέτοια προσφορά για εμένα. Είναι ευχάριστο, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον».

«Το σκέφτεσαι αυτό όταν πρόκειται για έναν τέτοιο σύλλογο. Είναι μία επιβεβαίωση της σκληρής δουλειά που έκανα τους τελευταίους πέντε μήνες. Ήταν καλό και είμαι πολύ χαρούμενος. Πρέπει να συνεχίσω να παίζω για τον ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια θα δούμε τι θα συμβεί».

«Η πόλη και η χώρα (Λευκωσία-Κύπρος) ήταν ένα μικρό σοκ στην αρχή, αλλά προσαρμόστηκα πολύ σύντομα και τώρα δουλεύω καλά. Επιπρόσθετα, η ζέστη ήταν στους 35-40 βαθμούς κελσίου όταν ήρθα. Υπήρχαν πράγματα για να συνηθίσω και να προσαρμόσω. Μετά από 3 παιγνίδια εγκλιματίστηκα πλήρως».

Ολόκληρη η συνέντευξη του ΖΑΧΙΤ στα Νορβηγικά, εδώ *nettavisen*



Συνεχίζεται η Προσφορά της ιστοσελίδας μας:
- Ακόμα δύο (2) δωρεάν εισιτήρια διαρκείας του σωματείου ΑΠΟΕΛ, «ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ SUPER SEASON TICKETS 2017-18» που καλύπτουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας σε όλα τα αθλήματα όπως basket, futsal, handball, volley κλπ (εκτός ποδόσφαιρο).
- Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail στο: apoel@apoelgroup.com


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]