ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Επειδή τον θέλει και μπορεί (ALEF)

Ο ΑΠΟΕΛ σε διαπραγματεύσεις με την BRAGA για τον ALEF

Αν ο ΑΠΟΕΛ θέλει το καλοκαίρι να αγοράσει τον ΑΛΕΦ από την Πορτογαλική ΜΠΡΑΓΚΑ, θα τον αγοράσει και δεν έχει να δώσει λογαριασμό σε κανένα.

Επειδή τον θέλει και μπορεί... το ίδιο κι ο παίκτης!

Τον εν λόγω δημοσίευμα από την Πορτογαλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του ALEF από την BRAGA το ερχόμενο καλοκαίρι. Τόσο πολύ αγχώθηκαν στον Απόλλωνα, με τον Αελίστα έμμισθο εκπρόσωπο τύπου του ψεύτικου θρύλου, Φανούριο Κωνσταντίνου, να μιλά για περίεργο δημοσίευμα...


Το δημοσίευμα της Πορτογαλικής Record
«Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα για την αγορά του 23χρονου Βραζιλιάνου μέσου Άλεφ που αγωνίζεται δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο δανεισμός του Άλεφ στον Απόλλωνα ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της ομάδας, μετρώντας 36 συμμετοχές και ένα γκολ. Στη συμφωνία του δανεισμού δεν υπάρχει option αγοράς και ο ΑΠΟΕΛ επιδιώκει να το εκμεταλλευτεί».

«Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Άλεφ, σύμφωνα με την Record, προοπτική η οποία είναι πολύ πιο ελκυστική από ένα νέο δανεισμό, τόσο για την Μπράγκα όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που βλέπει το συμφέρον του. Αν μετακινηθεί στον ΑΠΟΕΛ που έχει πολύ μεγαλύτερη παράδοση στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον αντίπαλο (Απόλλωνα), ο Άλεφ θα προπονείται από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και θα έχει ως Αρχηγό τον Νούνο Μοράις».

Για την Record γράφει ο Nuno Pombo
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]