ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Διερωτάσαι αν έχεις να κάνεις με ανθρώπους ή ζώα..» Παν.Συ.Φι.


Ο Θρύλος της ομάδας μας, ο τερματοφύλακας Διονύσης Χιώτης, μερικά χρόνια πριν, είχε ξεκινήσει τον μεγάλο αγώνα για να μαζευτούν λεφτά για τη μικρή Μαρία Μόκα...

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Είναι μερικές φορές που πραγματικά απορείς με την κατρακύλα που έχει πάρει η κοινωνία μας, που διερωτάσαι αν έχεις να κάνεις με ανθρώπους ή ζώα.

Ο Θρύλος της ομάδας μας, ο τερματοφύλακας Διονύσης Χιώτης, μερικά χρόνια πριν, είχε ξεκινήσει τον μεγάλο αγώνα για να μαζευτούν λεφτά για τη μικρή Μαρία Μόκα, ένα κοριτσάκι το οποίο είχε διαγνωστεί με όγκο και το οποίο έπρεπε να μεταβεί στη Γερμανία για θεραπεία.

Η ανταπόκριση ολόκληρης της Κυπριακής κοινωνίας, τόσο ατομικά, όσο και οργανωμένων συνόλων ήταν εντυπωσιακή. Μαζεύτηκε ένα ποσό γύρω στις 500.000 για τα έξοδα της θεραπείας της μικρής.

Ένα μικρό κοριτσάκι γεμάτο όνειρα, γεμάτο δίψα για ζωή έβρισκε τη δύναμη να παλέψει χάρη στη φιλευσπλαχνία ενός μεγάλου αθλητή και Ανθρώπου αλλά και όσων προσέφεραν από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν στον αγώνα της.

Το 2013 όμως, με το κούρεμα των καταθέσεων, κάποιοι αποφάσισαν να κουρέψουν και το ποσό που είχε μαζευτεί για τη μικρή! Χωρίς να λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι αυτά τα λεφτά μαζεύτηκαν μετά από έρανο και ότι θα χρησιμοποιούνταν για να μπορέσει ένα μικρό κορίτσι να κρατηθεί στη ζωή!

Από την άλλη αυτοί που κατέκλεψαν τον κόσμο, τραπεζικοί και πολιτικάντηδες έβγαζαν τα χρήματα στο εξωτερικό κακήν κακώς για να γλυτώσουνε το κούρεμα.

Μόνο αηδία νοιώθουμε για όσους επέτρεψαν να γίνει αυτή η κτηνωδία.

Η δική για το κούρεμα του εράνου έχει αρχίσει, να είναι σίγουροι όλοι οι αρμόδιοι, όλοι όσοι σταθούν εμπόδιο στο δικαίωμα της μικρής στη ζωή ότι θα μας βρουν μπροστά τους.

Να είναι παράλληλα σίγουροι, οι γονείς της Μαρίας Μόκα, η ίδια, αλλά και ο Διονύσης, ο οποίος έδωσε μία μεγάλη μάχη για τη μικρή, ότι εμείς ως οργανωμένο σύνολο θα είμαστε δίπλα τους και πως είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]