ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τους τρέλανε όλους ο Πρόεδρος


"Τα αφεντικό τρελάθηκε και όποιον θέλει φέρνει".. κάπως έτσι έχουν τα πράματα με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή U-19 της ΚΟΠ τα 2 τελευταία χρόνια, Ανδρέα Κατσαντώνη.

Μπορεί ο Πρόεδρος Πετρίδης να πέταξε χθες για Ελβετία (ενημέρωση από protahlima.com), όπου προετοιμάζει το νέο μεγάλο ΜΠΑΜ, (και όχι μόνο) πίσω του όμως άφησε ένα μεγάλο εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στους αιώνιους της Πρωτεύουσας, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Ο μεν ΑΠΟΕΛ  τηρεί σιγή ιχθύος για το θέμα, η δε Ομόνοια (του Ανορθωσιάτη Παπασταύρου) φωνάζει ότι ο νεαρός της ανήκει.

Ο ΑΠΟΕΛ εξασφάλισε τον Ανδρέα Κατσαντώνη της Ομόνοιας με το καθεστώς του ελεύθερου, δίνοντας ερασιτεχνικό συμβόλαιο στον 18χρονο νεαρό, αφού ο νεαρός δεν υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πράσινους στις 31/5/18 και έτσι η Ομόνοια (Παπασταύρου λτδ) το φυσάει και δεν κρυώνει, αφού έμεινε στα κρύα του λουτρού, από την φυγή του νεαρού ποδοσφαιριστή χωρίς να πάρει ούτε σεντ, που όμως θα κυνηγήσει το θέμα μέχρι τέλους σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο της αγαπούλας Γ.Χριστοδούλου.

Το μόνο σίγουρο στην υπόθεση είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ κινήθηκε νομότυπα σε όλα.

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, η Ομόνοια έχει δίκιο, ενώ η ΦΙΦΑ δικαιώνει τον ΑΠΟΕΛ, αυτά γράφει σήμερα το sigma live sports, ενώ η θέση του ΠΑΣΠ επί του ιδίου θέματος δικαιώνει τον ΑΠΟΕΛ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]