ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Κετσπάγια: Ήρθε η ώρα, όλοι μαζί να σταθούμε δίπλα στην ομάδα.. | Όλες οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών


"Εδώ και 21 αγωνιστικές νομίζω πως σαν να παίξαμε όλα μας τα παιγνίδια εκτός έδρας" είπε με παράπονο ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κ. Κετσπάγια. Ο κ. ντε Γιόνγκε είπε ότι "Ο ΑΠΟΕΛ άξιζε να πάρει την νίκη με τα έξι γκολ που πέτυχε." Ο Πρόεδρος της Σαλαμίνας Ανδρέου μίλησε για "γαιδουροσύνη του Γιαννιώτα" για να του απαντήσει ο ΑΠΟΕΛ λέγοντας ότι "Οι χαρακτηρισμοί που επιλέγει, μόνο ως ατυχείς μπορούν να χαρακτηριστούν.»

Όλες οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών πιο κάτω:

ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ
- Δεν θα πω και εγώ πολλά πράγματα αγωνιστικά.
- Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά.
- Ήταν τόσο νευρικό το πρώτο ημίχρονο και για να είμαι ειλικρινής, τελείωσε το παιγνίδι και δεν χαρήκαμε  στο τέλος το παιχνίδι και αυτή τη νίκη.
- Πιστεύω πως φταίμε εμείς που τρωγόμαστε μεταξύ μας και παίζουμε σε ένα άδειο γήπεδο.
- Μια ομάδα όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ, που έχει τον περισσότερο κόσμο στην Κύπρο και να παίζουμε στο  άδειο γήπεδο και ο καθένας έρχεται εδώ και κάνει ότι του κατέβει.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

- Όπως είπα πριν, φταίμε εμείς διότι αυτή η ομάδα  εδώ και 21 αγωνιστικές που παίξαμε, νομίζω πως σαν να παίξαμε όλα τα παιγνίδια εκτός έδρας.
Πρέπει να σοβαρευτούμε όλοι.. κι αν πραγματικά αγαπάμε την ομάδα, να γυρίσουμε πίσω να σταθούμε κοντά στην ομάδα και να την βοηθήσουμε.
- Τώρα ξεκινάνε τα δύσκολα και τους θέλουμε όλους γύρω από την ομάδα.
- Συγχαρητήρια στα παιδιά, διότι κερδίσαμε ένα παιχνίδι δύσκολο, διότι η Σαλαμίνα είναι καλή ομάδα.
- Έχει δείξει μέχρι τώρα, καλή παρουσία στο πρωτάθλημα.
- Αν ήμαστε σοβαροί από την αρχή και το πηγαίναμε έτσι όπως το θέλαμε δεν θα φτάναμε σε αυτά τα νεύρα που είχαμε στο τέλος του αγώνα.
- Καλή συνέχεια στην Σαλαμίνα.
- Κι όπως είπα πριν, ήρθε η ώρα, όλοι μαζί να σταθούμε δίπλα στην ομάδα ούτως ώστε να προχωρήσει μπροστά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Προπονητής Σαλαμίνας Γιαν ντε Γιόνγκε:
- Ήμουν περήφανος για τους παίκτες μου για μια ώρα...
- Ελπίζω και θέλω να πιστεύω πως το σκορ και η σημερινή εξέλιξη του παιχνιδιού θα μας γίνει μάθημα..
- Ο ΑΠΟΕΛ άξιζε να πάρει αυτή την νίκη με τα έξι γκολ που πέτυχε.

Ο Πρόεδρος της Σαλαμίνας, Πάρις Ανδρέου, έγραψε στο FACEBOOK:
- Τα  συγχαρητήρια μου στον ΑΠΟΕΛ για την νίκη του.
- Η νίκη είναι νίκη όπως και εάν ήρθε και αυτό πρέπει να το σεβαστούμε.
- 1ον: Πόση γαιδουροσύνη μπορεί να έχει κάποιος, όταν βλέπει αντίπαλο ποδοσφαιριστή να σφαδάζει στο έδαφος και ενώ ο τερματοφύλακας την αντίπαλης ομάδας βγάζει την μπάλα έξω να την παίρνει και να προσπαθεί να κάνει επίθεση; Εδώ δεν θέλω να αναφερθώ σε fair-play γιατί και η λέξη αυτή έχει χάσει τη σημασία της πλέον. Μόνο ένα τετράποδο θα συμπεριφερόταν έτσι. Δεν ξέρω, ίσως και να είναι..
2ον: Πόση ανέχεια για να μην πω και απάθεια από τον κατά τα άλλα σεβαστό κύριο Κετσπάγια να επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές του να εκτελέσουν το φάουλ από το οποίο προήλθε η πιο πάνω φάσης;
3ον: Δεν μπορώ να μην σχολιάσω τη σιγή ιχθύος εκ μέρους του επίσημου ΑΠΟΕΛ για τη συμπεριφορά του εν λόγω ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη φάση. Μία απολογία τουλάχιστον δεν θα έβλαπτε. Ένα μεγάλο σωματείο όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ δεν χρειάζεται τέτοια καραγκιοζιλίκια από τους ποδοσφαιριστές του για να παίρνει αποτελέσματα και αυτό το έχει αποδείξει στο παρελθόν με τις μεγάλες επιτυχίες του. Ο κ. Γιαννιώτας θα πρέπει πάνω από όλα να είναι άνθρωπος και να σέβεται τη φανέλα που φορεί και μετά όλα τα άλλα.
- Όσον αφορά στον θέμα διαιτησίας στο σημερινό αγώνα, νομίζω τα λόγια είναι περιττά. Αύριο τα σπουδαία.

30.1.2016 - Ο ΑΠΟΕΛ σήκωσε το γάντι που πέταξε ο Πρόεδρος της Σαλαμίνας
- Σε σχέση με τοποθέτηση του κ. Ανδρέου, προέδρου της Νέας Σαλαμίνας στο Facebook επιθυμούμε να αναφέρουμε τα εξής.
- «Είναι δικαίωμα του κ.Ανδρέου να αντιλαμβάνεται την οποία ενέργεια γίνεται στον αγωνιστικό χώρο όπως ο ίδιος επιθυμεί. Οι χαρακτηρισμοί που επιλέγει όμως μόνο ως ατυχείς μπορούν να χαρακτηριστούν.»
- «Σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου υπήρξαν αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα από πλευράς των φιλοξενουμένων αλλά και αρκετές αδικαιολόγητες καθυστερήσεις ήταν φυσικό απότοκο όποτε βρισκόταν ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας στο χορτάρι αυτό να αντιμετωπίζεται με καχυποψία. - Πόσο μάλλον όταν στην εν λόγω φάση στην οποία αναφέρεται ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του δεν έρχεται σε καμιά επαφή με αντίπαλο.»
- «Σε σχέση με τον χαρακτηρισμό που αποδίδει στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιάννη Γιαννιώτα, ως απάντηση επιθυμούμε να του υπενθυμίσουμε το εξής.
- Ο Γιαννιώτας ήταν ο ποδοσφαιριστής που λίγα λεπτά πριν από την φάση που προκάλεσε την αντίδραση του κ.Ανδρέου είχε παραχωρήσει πλάγιο άουτ για να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας. Αυτή του η ενέργεια υποδεικνύει και την αντίληψη του και ως ποδοσφαιριστή και ως ανθρώπου για το πνεύμα του Fair Play. Είναι προφανές πως ο ποδοσφαιριστής μας δεν είχε αντιληφθεί ότι ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας είχε τραυματιστεί όπως και κανένας άλλος συμπαίκτης του πλην του τερματοφύλακα που τον είδε να παραμένει στο έδαφος.»

31.1.16 - Και νέα σκληρή απάντηση του ΑΠΟΕΛ στον Παρασκευά..
- «Προφανώς και ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας ψάχνει κάποια άλλοθι για την ήττα της ομάδας του. Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή του να αναφέρεται εδώ και 24 ώρες σε μια φάση όπου ούτε ο διαιτητής έκρινε ότι ο παίκτης είχε δείξει να έχει κάτι σοβαρό ούτε κανένας συμπαίκτης του ζήτησε άμεσα να σταματήσει το παιχνίδι. Ούτε καν εκείνος που βρέθηκε δίπλα του στην φάση δεν σταμάτησε αλλά συνέχισε το παιχνίδι.
- Σαφώς και από πλευράς της οπτικής αποτύπωσης αυτό που μπορεί να διαπιστωθεί είναι ότι κανείς δεν ζητά να σταματήσει το παιχνίδι. Είναι βεβαίως σημαντικότερο ενός αγώνα το πνεύμα του Fair Play. Για αυτό και όλοι όσοι το επικαλούνται θα πρέπει και να το εφαρμόζουν είτε αφορά την ομάδα τους είτε την αντίπαλη ομάδα.
- Θα ήταν όντως ωφέλιμο κυρίως από πλευράς ουσίας και όχι εντυπώσεων να παρακολουθήσουμε ξανά το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να δούμε πόσες φορές και από ποιους δεν εφαρμόστηκε το Ευ αγωνίζεσθαι...»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]