ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο Κωστάκης στηρίζει Gianni


Απόφαση για στήριξη της υποψηφιότητας Gianni  Infantino για την Προεδρία της FIFA από την ΚΟΠ.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Γιώργος Κούμας πήγαν στο Βελιγράδι όπου συμμετείχαν σε συνάντηση με τους επικεφαλής δεκατριών Ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών.

Η συνάντηση έγινε στην παρουσία μεταξύ άλλων του 1ου Αντιπροέδρου της UEFA Angel Maria Villar, του Γενικού Γραμματέα Gianni Infantino και του Βοηθού Γενικού Γραμματέα Θεόδωρου Θεοδωρίδη.

Από το ενημερωτικό δελτίο τύπου της ΚΟΠ:

Μετά το τέλος της συνάντησης, εκδόθηκε το ακόλουθο κοινό ανακοινωθέν:
 - «Πραγματοποιήθηκε σήμερα (13/02/2016) στο Βελιγράδι περιφερειακή συνάντηση 13 Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών, στην παρουσία υψηλά ιστάμενων αξιωματούχων της UEFA. Της συνάντησης προέδρευσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Σερβίας κ. Tomislav Karadžić.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Στη συνάντηση εκπροσωπήθηκαν στο πιο ψηλό επίπεδο οι ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης, της Κροατίας, των Σκοπίων, της Κύπρου του Μαυροβουνίου, της Σερβίας, της Σλοβενίας, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, της Ελλάδας και της Ρουμανίας καθώς επίσης, για πρώτη φορά, της Τουρκίας και της Ρωσίας.

Επίσης, παρόντες ήταν ο 1ος Αντιπροέδρος της UEFA Angel Maria Villar, ο Γενικός Γραμματέας Gianni Infantino, ο Βοηθός  Γεν. Γραμματέας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Διευθυντή διοργανώσεων της UEFA Giorgio Marchetti, ο Integrity Officer της UEFA Urs Kluser και ο Marketing Manager της UEFA Noel Mooney.

Οι Προέδροι των ομάδων ασχολήθηκαν με θέματα που αφορούν τα δύο σημαντικά γεγονότα που ακολουθούν, το Έκτακτο συνέδριο της UEFA στις 25 Φεβρουαρίου στη Ζυρίχη και το έκτακτο συνέδριο της FIFA, επίσης στη Ζυρίχη, στις 26 Φεβρουαρίου.

Στο Συνέδριο της FIFA θα γίνει και η εκλογή του νέου Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών που συμμετείχαν στη συνάντηση, αποφάσισαν ομόφωνα και ενιαία να στηρίξουν την υποψηφιότητα του κ. Gianni Infantino, τον οποίο θεωρούν ως τον πλέον κατάλληλο για να ηγηθεί του Παγκόσμιου Ποδοσφαίρου.

Συζητήθηκαν επίσης και άλλα σημαντικά θέματα όπως η τρέχουσα κατάσταση στην UEFA, ενώ έγιναν και παρουσιάσεις για θέματα που αφορούν το μάρκετινγκ και  την προστασία της αξιοπιστίας των διοργανώσεων.

Η ημερομηνία και η χώρα που θα γίνει η επόμενη περιφερειακή συνάντηση θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]