ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Προβάδισμα πρόκρισης στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος καλαθόσφαιρας ο ΑΠΟΕΛ


 - Πολύ καλή η παρουσία της Ένωσις Νέων Παραλιμνίου στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, στη συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ ξύπνησε κι ανέβασε στροφές ιδιαίτερα στο 2ο ημίχρονο δείχνοντας έτσι ποιος είναι το αφεντικό. Στο τέλος οι γαλαζοκίτρινοι πήραν μια καθαρή νίκη με 71-53. Το παιχνίδι έγινε στο Λευκόθεο και ήταν για την Γ' Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας "Τάσος Μητσόπουλος".

Η πρώτη ομάδα από τις δύο που θα πετύχει 2 νίκες θα προκριθεί στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Τραγελαφικές καταστάσεις. Μία... σχολική γιορτή στο Παραλίμνι στέλλει την ΕΝΩΣΗ να αγωνιστεί εκτός έδρας.

Ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στην ΕΝΠ και τον ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 31 Μαρτίου στις 16:00 στο "Κίτιον" στην Λάρνακα διότι το κλειστό γήπεδο στο Παραλίμνι είναι "κρατημένο" για σχολική γιορτή.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας, Καλίστους Εζιουκβού με 16 πόντους (8 ριμπάουντ, 1 ασσίστ).


Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας αδυνατούσε να βρει ρυθμό και πήγε στα αποδυτήρια με μειονέκτημα ενός πόντου. Στην επανάληψη, βελτιώθηκε αισθητά, ανέβασε στροφές και στο τέλος κέρδισε με εύκολα .
Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο, λόγω της αστοχίας των καλαθοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ. Στην 1η περίοδο, η ομάδα μας πέτυχε 16 πόντους, ενώ στο 2ο δεκάλεπτο μόλις εννέα. Οι 25 πόντοι που σημείωσαν οι παίχτες του Γιώργου Βόβορα ευτυχώς δεν δημιούργησαν πρόβλημα στην εξέλιξη του αγώνα, αφού και ο αντίπαλος πέτυχε 26.
Ο Ελλαδίτης προπονητής «αφύπνισε» την ομάδα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και στην επανάληψη παρουσιάστηκε καθώς πρέπει. Ο αντίπαλος είχε απαντήσεις στα καλάθια του ΑΠΟΕΛ μέχρι το 25’, ωστόσο η συνέχεια άνηκε εξολοκλήρου στην ομάδα μας. Η αισθητή βελτίωση σε άμυνα και επίθεση επέτρεψε στους γαλαζοκίτρινους να κλείσουν την 3η περίοδο με το +5 και βάλουν τις βάσεις για τη νίκη.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΑΠΟΕΛ έκανε ότι ήθελε στο παρκέ. Η διαφορά των πέντε πόντων άνοιγε συνεχώς και έκλεισε στο +18. Η ομάδα μας πέτυχε 23 πόντους και δέχθηκε μόλις δέκα και πανηγύρισε σχετικά εύκολα τη νίκη με 71-53. 


ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-17, 25-26, 48-43, 71-53

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Βόβορας)

Χιθ 12 (1), Μπιγκς 9, Μύθιλλος, Λοϊζίδης, Σιζόπουλος 6 (2), Γεωργιάδης, Παντούρης 2, Χρίστου, Ράμσεϊ 14, Εζιουκβού 16, Ντιμπουά 12 (3).

Ε.Ν. Παραλιμνίου (Νικόλας Παπαδόπουλος)
Σολωμού 2, Χοτ 16 (3), Μακλέιν 10, Θωμά, Σιόκουρος, Άντερσον 8 (1), Κουμής 2, Ζάντης, Χάσκισον 7 (1), Σάμουελς 7, Στρατής 1, Πυριλλής.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]