ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

«Φουντώνει» η μάχη για τον πρώτο σκόρερ


«Φουντώνει» η μάχη για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και τη «χρυσή μπάλα» της ΚΟΠ.

Έχουν απομείνει εφτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των Πλέϊοφ του φετινού ποδοσφαιρικού μαραθωνίου κι εκεί που η πρωτιά των 19 τερμάτων του Κάβεγκολ φαινόταν άπιαστη, άρχισαν τώρα να τον πλησιάζουν απειλητικά για να του πάρουν το «Χρυσό έπαθλο», ο Μακρίεφ της Σαλαμίνας που έχει φτάσει σε απόσταση αναπνοής με 17 γκολ και ο Ντίνο Ντλοβού της Ανόρθωσις με τον Άνδρε Άλβες της ΑΕΚ που είναι στα 16 τέρματα. Την 5άδα συμπληρώνει ο Τόμας Ντε Βινσέντι με 14 τέρματα.

Ποιος θα κάνει δίκη του... τη «χρυσή μπάλα».

Η μη χρησιμοποίηση του Καβενάγκι  από τον Τιμούρ σε ορισμένα παιγνίδια και ο τραυματισμός του που ακολούθησε, τον κράτησαν καθηλωμένο στα 19 τέρματα, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στους διώκτες του να τον πλησιάσουν.

Για την ώρα η κορυφή ανήκει στον ΚΑΒΕ, που φιγουράρει εκεί έχοντας βρει δίχτυα 19 φορές (οχτώ πέναλτι), επτά «στροφές» πριν το τέλος του πρωταθλήματος Cyta.
Σκόραρε σε 13 διαφορετικούς αγώνες σε βάρος 11 ομάδων με την Σαλαμίνα και την ΕΝΠ να γεύονται τα γκολ του ΚΑΒΕ και στους δύο αγώνες.
Δεν σκόραρε ακόμα εναντίων της Ανόρθωσις και του Απόλλωνα.
Η ΑΕΛ ήταν η ομάδα που δέχτηκε το μοναδικό χατ-τρικ του Κάβεγκολ, ενώ τα διπλά γκολ του Αργεντίνου σταρ είδαν στα δίχτυα τους τέσσερις ομάδες, η Πάφος, η ΕΝΠ, η Ομόνοια και η Νέα Σαλαμίνα.

Ο Ντίμιταρ Μακρίεφ της Νέας Σαλαμίνα που βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ, πέτυχε 17 τέρματα (11 πέναλτι).
Σκόραρε σε 13 διαφορετικούς αγώνες, σε βάρος 9 διαφορετικών ομάδων.
Πέτυχε τέσσερα διπλά τέρματα δύο φορές σε βάρος της ΕΝΠ... θα καταφέρει ο 32άχρονος Βούλγαρος να κλέψει την καρό σημαία από τον Καβενάγκι;

Ο Νοτιοαφρικανός Ντίνο Ντλοβού της Ανόρθωσις, μετρά 16 τέρματα (7 πέναλτι) σε 13 διαφορετικούς αγώνες, εναντίων 9 διαφορετικών ομάδων, ενώ έχει ένα χατ-τρικ και ένα διπλό γκολ.

Ο Βραζιλιάνος Άντρε Άλβες της ΑΕΚ, πέτυχε 16 τέρματα (ένα πέναλτι) σε 13 διαφορετικούς αγώνες, εναντίων 10 διαφορετικών ομάδων, ενώ έχει και 3 διπλά τέρματα.

Το βάθρο της πεντάδας συμπληρώνεται από τον Τομας Ντε Βινσέντι που έχει πετύχει 14 γκολ (0 πέναλτι), σε 11 διαφορετικούς αγώνες, εναντίων 8 διαφορετικών ομάδων, ενώ έχει και 3 διπλά τέρματα.

Πιο κάτω βρίσκουμε τους δυο πράσινους Σέρινταν και Σκέμπρι, με 13 και 12 τέρματα αντίστοιχα.

Οι τρεις πρώτοι σκόρερ του ΑΠΟΕΛ, Καβενάγκι, Ντε Βινσέντι και Εφραίμ, έχουν πετύχει τα 44 από τα 78 τέρματα του ΑΠΟΕΛ, που αντιστοιχούν στο 56% της δύναμης πυρός των γαλαζοκιτρίνων.

1. FERNANDO CAVENAGHI 19, ΑΠΟΕΛ
2. DIMITAR MAKRIEV 17, Σαλαμίνα
3. DINO NDLOVU 16, Ανόρθωση
4. ANDRE ALVES 16, ΑΕΚ
5. TOMAS DE VINCENTI 14, ΑΠΟΕΛ
6. CILLIAN SHERIDAN 13, Ομόνοια
7. ANDRE SCHEMBRI 12, Ομόνοια
8. NASSIR MAACHI 11, Πάφος fc
9. ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11, ΑΠΟΕΛ
10. ALHASSANE KEITA 9, Ερμής
11. ADRIAN SARDINERO 8, ΑΕΛ
12. PIECH ARKADIUSZ 8, ΑΕΛ

Για περισσότερα στατιστικά, ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]