ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΠΑΝΣΥΦΙ: Στην ίδια σας την έδρα, στην ίδια σας την πόλη


Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση 17.3.2016

 - Ξεκινάμε την ανακοίνωση μας για να τοποθετηθούμε για τα γεγονότα που έλαβαν χώρο την Κυριακή σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Λευκωσία.  Ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως το ότι έγινε ήταν απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό που τα αίτια του ουδεμία σχέση έχουν με τα όσα έβγαλαν προς τα έξω τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αφού καμιά κόντρα δεν υπήρξε ποτέ τα τελευταία χρόνια μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της συγκεκριμένης ελληνικής ομάδας.

 - Δεν θα μπορούσαμε να μην εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας στον τρόπο αντιμετώπισης που δέχονται οι οπαδοί μας στους εκτός έδρας αγώνες του ΑΠΟΕΛ.  Η δυναμική η οποία δίνει ο κόσμος στην ομάδα είναι μοναδική και αξιοζήλευτη και προφανώς αυτή είναι και η αιτία για της συγκεκριμένες ενέργειες από τις γηπεδούχες ομάδες.
Όμως όταν όλοι ανεξαιρέτως εφαρμόζουν τα μέτρα τους ΜΟΝΟ σε βάρος των οπαδών του ΑΠΟΕΛ αυτό δεν μπορεί να γίνει δεκτό από εμάς.  Ταυτοποιήσεις των οπαδών μας με μοναδικό σκοπό να κρατήσουν τον πυρήνα του κόσμου και το ποιο ζεστό κομμάτι εκτός γηπέδου.  Έχουμε απο την αρχή μέχρι και σήμερα εκφράσει την αντιπαράθεση μας για την μέθοδο ταυτοποίησης απο όποιον και αν προέρχεται.  Επίσης η τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων και περιορισμού μας, χωρίς καμιά ασφάλεια σε γωνιές κερκίδων, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία έντασης και επεισοδίων για την διακοπή του αγώνα και τα γνωστά επακόλουθα.

Και τώρα στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς η μείωση των εισιτηρίων της φιλοξενούμενης ομάδας, γλείφοντας την καραμέλα της γελοίας προκήρυξης της κοπ για το 10% που είναι απλά μια ξεφτίλα για τα δεδομένα των πλείστων κυπριακών γηπέδων.  Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να μην το πράξουν ομάδες που τα εντός έδρας τους sold – out, είναι πιο λίγα σε αριθμό εισιτηρίων απο τις μετακινήσεις των οπαδών μας σε ευρωπαϊκούς αγώνες εκτός συνόρων!  Έτσι και η διαφορά μας με τον αντίπαλο του Κυριακάτικου αγώνα δεν είναι καμιά άλλη!   
Στην ίδια σας την έδρα, στην ίδια σας την πόλη θα μπορούσαμε να είμαστε πολύ περισσότεροι από εσάς!  Όχι μόνο σε ποσότητα αλλά και ποιότητα.   
Είσαστε απλά μια ομαδούλα  με μερικά χρονάκια ζωής, χωρίς τίτλο πρωταθλητή, ανίκανη να σταματήσει το τρένο που μοιάζει ασταμάτητο!  Η στήριξη που σας προσφέρουν οι υπόλοιποι αντι- ΑΠΟΕΛίστες απλά σας γεμίζει τα μυαλά σας με αέρα. 
 Η πτώση σας όμως θα είναι ανώμαλη!

 - Ασχολίαστη δεν θα αφήσουμε ούτε την ενέργεια των αιώνια κλαμένων – ξεφτιλισμένων, που πριν δύο χρόνια ήρθαν στην Λευκωσία για να μας κόψουν το πρωτάθλημα αλλά έφαγαν 8 γκολάκια!  Έτσι προτρέχουμε και προειδοποιούμαι για τον αγώνα της 9ης Απριλίου αφού γνωρίζουμε ήδη ότι και πάλι ” δοκιμαστικά” θα γίνει ταυτοποίηση των οπαδών μας από τις κότες στο κοτέτσι.  Δεν θα συγχωρέσουμε κανένα ο οποίος θα μας στερήσει να βρεθούμε στο πλευρό του Θρύλου!  Σκεφτείτε δεύτερη φορά πριν πράξετε οτιδήποτε.  Επίσης θα θέλαμε να σας επιβεβαιώσουμε ότι την τελευταία αγωνιστική θα απαιτήσουμε από τον ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ να σας δώσει όσα εισιτήρια ζητήσετε!  Σας περιμένουμε λοιπόν και η φιλοξενία μας θα είναι πολύ καλή!

 - Όπως έχουμε όλοι καταλάβει παίζουμε για άλλη μια χρονιά μόνοι μας εναντίον όλων!  Για άλλη μια φορά καλούμε τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ σε συσπείρωση και μακριά από ενέργειες οι οποίες θα βλάψουν το σωματείο μας και παράλληλα εμάς τους ίδιους.  Την Κυριακή καλούμε όσους παρευρεθούν στο γήπεδο, να ενωθούν με την πορεία που θα αναχωρήσει από τον κεντρικό σύνδεσμο και τα καταλήξει στο Γ.Σ.Ζ.  Ο σύνδεσμος θα είναι ανοικτός απο νωρίς.  Ακολούθως θα ενώσουμε όλοι τις φωνές μας για να σπρώξουμε την ομάδα μας προς την νίκη και στο τέλος να ακουστεί δυνατά:  ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!  2000 λοιπόν πεισμωμένοι και ορκισμένοι για την νίκη πορτοκαλί ενωμένοι σαν μια γροθιά και αλίμονο σε αυτό που θα μπει εμπόδιο στον δρόμο μας!

ΑΠΟΕΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΑ, ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ Φύσεως Ανώτεροι
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 comments :

  1. Ρε πουττοι μάθετε να καμνετε fair play, το Google akoma gireukei to penalty!
    Oi protoi pou efarmosan to metron eseis eisaste
    Kanonika 1000 eprepen na sas dosoume oxi 2000
    Xoris diaitisia en eshiete chance re mounopanna appomena voutiropaida!

    ReplyDelete
  2. το επίπεδο σου είναι το ίδιο με τη στάθμη της Αλυκής

    ReplyDelete


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]