ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Εισφορές στο ORANGE SHOP, για τον σύνδεσμο «Μωρά θαύματα»


Έρανος Συνδέσμου ''Μωρά θαύματα''

Αγαπητοί ΑΠΟΕΛίστες, όπως γνωρίζετε η ομάδα μας προχώρησε στην τοποθέτηση του λογοτύπου του εθελοντικού συνδέσμου «Μωρά θαύματα» στην αγωνιστική της φανέλα, θέλοντας να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό τις σοβαρές ανάγκες οικονομικής στήριξης της Μονάδας Πρόωρων Νεογνών αλλά και την ανάγκη για τη δημιουργία μιας νέας Μονάδας αφού οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις δεν αρκούν για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες νοσηλείας σε Παγκύπρια κλίμακα.

Πλέον ο ΑΠΟΕΛ και ο σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» προχωρούν και σε πιο πρακτικής μορφής ενέργειες για υποστήριξη των αναγκών της Μονάδας και καλούν τον κόσμο να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια συμμετέχοντας στην εξυπηρέτηση της πιο μεγάλης ανάγκης που αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή η Μονάδα Πρόωρων Νεογνών.

Από σήμερα στο Orange shop θα υπάρχουν λαχνοί εισφοράς αξίας €2, €5, €10. Οι λαχνοί εισφοράς έχουν εκδοθεί από τον Σύνδεσμο «Μωρά θαύματα». Όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεισφέρει με βάση τις οικονομικές του δυνατότητες. Πρώτος άμεσος στόχος είναι η συγκέντρωση του ποσού των €50,000 για αγορά ενός εξειδικευμένου αναπνευστήρα.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την στήριξη του προς το έργο που επιτελεί ο σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» και είμαστε βέβαιοι για την ανταπόκριση υποστήριξης και μέσω των λαχνών εισφοράς.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]