ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Έκανε το Ντάμπλ ο φουτσαλικός ΑΠΟΕΛ, 6-5 την Ανόρθωση στον τελικό κυπέλλου


Νταμπλούχος ο ΑΠΟΕΛ!

Πρώτα το Σούπερ καπ, ακολούθως το Πρωτάθλημα και τώρα το Κύπελλο.

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά στο Φούτσαλ.
Η ομάδα μας κέρδισε την Ανόρθωση στον τελικό του Κυπέλλου με 6-5 στο «Τάσσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία», πανηγύρισε το τρίτο συναπτό πρωτάθλημα και πρόσθεσε το 7ο τρόπαιο στην πλούσια βιτρίνα της.

Ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής πέτυχε τρία τέρματα και αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος του αγώνα. Δυο τέρματα σημείωσε ο Ιακώβου και ένα ο Λέο, ο οποίος αποβλήθηκε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο τελικός ήταν πραγματικό ντέρμπι, με απίστευτη εξέλιξη και αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σε γενικές γραμμές ο ΑΠΟΕΛ ήταν ανώτερος της Ανόρθωσης και πήρε ότι άξιζε.

Η ομάδα μας πέτυχε έξι τέρματα και θα μπορούσε για περισσότερα. Δέχθηκε πίεση στο δίλεπτο 33-35’ όταν αγωνιζόταν με παίχτη λιγότερο και ο αντίπαλος με flying goalkeeper, ωστόσο άντεξε.
Ακολούθως δέχθηκε την ισοφάριση, έδειξε, όμως χαρακτήρα και πανηγύρισε τον τίτλο.
Καλύτερα άρχισε τον τελικό ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα μας είχε τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού και προσπαθούσε με οργανωμένες επιθέσεις να απειλήσει την αντίπαλη εστία, ενώ έχασε και 2-3 καλές ευκαιρίες. Στο 14’ ο Κουλουμπρής άνοιξε το σκορ, αλλά στην αμέσως επόμενη φάση ισοφαριστήκαμε. Στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου ο τερματοφύλακας μας Ευριπίδου απέκρουσε πέναλτι και έστειλε την ομάδα μας στα αποδυτήρια με το 1-1.
Στην πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου, στο 22’  η ομάδα μας σκόραρε με τον Κουλουμπρή για το 2-1, αλλά και πάλι στην αμέσως επόμενη φάση δεχθήκαμε την ισοφάριση.
Το παιχνίδι άνοιξε και οι δυο ομάδες αναζητούσαν το τέρμα, το οποίο πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ στο 27’ με τον Ιακώβου. Δυο λεπτά μετά, η Ανόρθωση ισοφάρισε για τρίτη φορά και στο 30’ πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ.
Η απάντηση των γαλαζοκιτρίνων του Τόμι Χρυσοστόμου ήταν άμεση, αφού στα επόμενα δυο λεπτά (31’ και 32’) πέτυχαν ισάριθμα τέρματα, πρώτα με τον Λέο και ακολούθως με τον Κουλουμπρή.
Στο 33’ ο Λέο σε ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου αποβλήθηκε από τον αγώνα και για δυο λεπτά η ομάδα μας αγωνιζόταν με τέσσερεις παίχτες, ενώ η Ανόρθωση με flying goalkeeper. Η πίεση ήταν μεγάλη, αλλά οι ποδοσφαιριστές μας άντεξαν μέχρι να αποκατασταθούν οι αριθμητικές ισορροπίες.
Στο 37΄ ο ΑΠΟΕΛ ισοφαρίστηκε από το σημείο του πέναλτι σε 5-5, ωστόσο δεν επηρεάστηκε. Αντέδρασε σαν μεγάλη ομάδα που είναι και ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα σκόραρε με τον Ιακώβου και πανηγύρισε τον τίτλο.

Χρ. Χρυσοστόμου: Ευριπίδου, Στυλιανού, Λέο, Τζόνι, Οσόριο (Δαμιανού, Ρικάρντο, Χριστοδούλου, Κουλουμπρής, Ιακώβου, Αλεξίου, Ιωάννου)

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Photo Gallery by QuickGallery.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ APOELGROUP GOOGLE+

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]