ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο Πρόεδρος στην Φιέστα του ΟΣΦΠ - Η σημερινή προπόνηση - Πάει Αθήνα ο Ντε-Βι


Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιγνίδι κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στον Αρχάγγελο.

Στην σημερινή προπόνηση που ολοκληρώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι, ο Tomas De Vincenti έκανε τμήματα από το κανονικό πρόγραμμα και στη συνέχεια ατομικό.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, θα μεταβεί αύριο το πρωί μαζί με τον Αθλητίατρο της ομάδας μας Δρ Τζουρούδη στην Αθήνα, για επανεξέταση από τον γιατρό που τον χειρούργησε στο χέρι.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

- Η ομάδα νέων του ΑΠΟΕΛ πέρασε στην Β´ φάση του Κυπέλλου Νέων, επικρατώντας της ΑΕΚ με το ευρή σκορ 0-4.

Σκόραραν οι Δημήτρης Χαραλάμπους 1, Κακουλλής (αυτογκόλ) 1, Μάριος Χαραλάμπους1 και Βασίλης ,Παπαφώτης 1.


- Στον Πειραιά βρίσκεται ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, ως επίτιμος καλεσμένος του Προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για την αποψινή φιέστα τίτλου των Πειραιωτών.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 30ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super
League αγωνίζεται απέναντι στην ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο στάδιο "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" σήμερα Κυριακή 17/4/2016 και ώρα 19:00 και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Φιέστα των Πρωταθλητών.

Ο αγώνας αυτός είναι ουσιαστικά μία γιορτή για τους φίλους του Ολυμπιακού που θα κατακλύσουν το Γεώργιος Καραισκάκης για να δουν την ομάδα τους απέναντι στην ήδη υποβιβασμένη Καλλονή.

Η γιορτή αυτή θα κορυφωθεί μετά το τέλος του αγώνα με εορταστική παράσταση με πρωταγωνιστές τους παίκτες και το τιμ του Ολυμπιακού που θα γνωρίσει την αποθέωση του κόσμου και θα σηκώσει το 43ο πρωτάθλημα του συλλόγου μπροστά σε 30.000+ φίλους της ομάδας.

Σίγουρα ο Πρόεδρος θα προσπαθήσει να συνδυάσει το τερπνό μετά του ωφελίμου, εκμεταλλευόμενος την παρουσία του εκεί, για να βολιδοσκοπήσει το Πρόεδρο Μαρινάκι και το φλέγον θέμα του Γιαννιώτα.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]