ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο ΠανΣυΦι, για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ


Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ – Ανακοίνωση 27.4.2016

Αύριο η ομάδα μας δίνει τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς αφού με νίκη θα είμαστε και μαθηματικά πρωταθλητές για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζοντας έτσι την γαλαζοκίτρινη δυναστεία των τελευταίων χρόνων!  Δυστυχώς όμως τα αρμόδια όργανα της κοπ έδειξαν άλλη μια φορά την ανικανότητα τους ως προς την σωστή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.  Αν είναι δυνατόν να προσθέτουν εμβόλιμη αγωνιστική την Μεγάλη Εβδομάδα  και προ πάντων να δένουν τα χέρια στην ομάδα μας για να ζητήσει την μεταφορά του αγώνα από Μεγάλη Τρίτη σε Μεγάλη Πέμπτη, αφού θα δίναμε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι σε διάστημα τριών ημερών, γεγονός το οποίο δεν συμβαίνει ούτε στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Τα χρώματα της ομάδας μας είναι άμεσα συνδεμένα με τις αξίες και τα ιδανικά του τόπου μας.

 Ιδανικά τα οποία μας έδωσαν οι πρόγονοι μας και καλούμαστε και εμείς να τα δώσουμε σε αυτούς που θα έρθουν, σε αυτούς που θα κρατούν ψηλά το γαλαζοκίτρινο λάβαρο του ενδοξότερου σωματείου του νησιού και την γαλανόλευκη σημαία του Έθνους των Ελλήνων.  Για όσους δεν το γνωρίζουν ή ξέχασαν το μπλε χρώμα στην ασπίδα του ΑΠΟΕΛ συμβολίζει την λαχτάρα για την Ένωση με την μητέρα πατρίδα και το κίτρινο χρώμα την σημαία του Δικέφαλου Αετού του Βυζαντίου και πρωτίστως της Ορθοδοξίας.  Έτσι ενημερώνουμε τον μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ σε περίπτωση που η ομάδα μας νικήσει και παράλληλα στεφθεί πρωταθλήτρια ότι δεν θα γίνουν οι καθιερωμένοι πανηγυρισμοί στον εξώστη του σωματείου μας προς ελάχιστη ένδειξη σεβασμού για την ημέρα της σταύρωσης.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε σε ένα θέμα που έπαιξε πολύ στα μμε τις τελευταίες μέρες και αφορά τον Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ άμεσα και δεν είναι άλλο από την αναδημοσίευση εμετικού συνθήματος των απέναντι από υποψήφιο βουλευτή του κόμματος τους.  Επίσης μας κάνει εντύπωση και το θράσος του συγκεκριμένου που αντί να απολογηθεί δημόσια ζήτησε και τα ρέστα για σύνθημα το οποίο ακούστηκε σε παιχνίδι της ομάδας μας από κάποια μερίδα οπαδών.  Πώς γίνετε ένας βουλευτής να μην μπορεί να ξεχωρίσει τον εαυτό του από τον όχλο του γηπέδου και να συγκρίνει τις ενέργειες τις δικές του με τις ενέργειες του όχλου!  Πόσο μάλλον όταν ο ίδιος δεν είναι ένας απλός πολίτης αλλά υποψήφιος για να καθίσει στα έδρανα της βουλής  και στο παρελθόν κατείχε θέση αξιωματούχου σε ημικρατικό οργανισμό.  Το εν λόγω παράδειγμα μας δείχνει πόσο χαμηλά μπορεί να φτάσει κάποιος έτσι ώστε να κερδίσει τους ψήφους κάποιων μπουμπουνοκέφαλων.  Όμως ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ είναι τεράστιος και όπως του συμπεριφέρεσαι θα σου συμπεριφερθεί!

Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι θα μπορούν σήμερα να αγοράσουν τα εισιτήρια τους από τον Κεντρικό μας σύνδεσμο από τις 17:30 μέχρι και τις 19:00.  Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος λόγω της μεγάλης ζήτησης και γι αυτό αγοράστε τα εισιτήρια σας έγκαιρα και μέσα στο πιο πάνω χρονικό πλαίσιο.  Ακόμη θα θέλαμε να ενημερώσουμε όσους έχουν προ πληρώσει την συλλεκτική φανέλα του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ ότι τις επόμενες μέρες θα είναι κοντά μας.  Απολογούμαστε για την καθυστέρηση αλλά κάποια διαδικαστικά από την χώρα προέλευσης της παραγγελίας μας έχουν καθυστερήσει και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

90 ΛΕΠΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ = 25ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ



Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ

Εκ φύσεως ανώτεροι..FacebookTwitterGoogle+EmailLinkedIn
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]