ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Με 4 ματς φωτιά πέφτει η αυλαία της φάσης των ομίλων


Ματς-φωτιά στην αυλαία των ομίλων του Euro

Με τους αγώνες του πέμπτου και του έκτου ομίλου, ολοκληρώνεται την Τετάρτη (22/6) η φάση των ομίλων στο Euro 2016 που μπαίνει πλέον στη τελική ευθεία με την φάση νοκ-άουτ. Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα, από τα οποία ξεχωρίζουν το Ουγγαρία-Πορτογαλία για τον έκτο όμιλο και το Σουηδία-Βέλγιο για τον πέμπτο.

Αναλυτικά:

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την Πορτογαλία που θα αντιμετωπίσει στις 19:00 την πρωτοπόρο του έκτου ομίλου Ουγγαρία, καθώς οι Ίβηρες αν δεν κερδίσουν μπαίνουν σε περιπέτειες με την πρόκριση τους στην επόμενη φάση να μοιάζει δύσκολη. Η ομάδα του Σάντος μετρά δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, σε αντίθεση με την Ουγγαρία που παίζει για δύο αποτελέσματα (ισοπαλία, νίκη) καθώς έχει τέσσερις βαθμούς και το πάνω-χέρι στη πρόκριση.
 - Η βαθμολογία..


Την ίδια  ώρα (19:00) θα ξεκινήσει και το άλλο ματς του ομίλου μεταξύ της Ισλανδίας και της Αυστρίας με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη που θα ισοδυναμεί με πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Η Ισλανδία έχει δύο βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια, ενώ η Αυστρία βρίσκεται στη τελευταία θέση του ομίλου με ένα βαθμό.

Ματς-φωτιά περιλαμβάνει και η τελευταία αγωνιστική του πέμπτου ομίλου, καθώς πλην της Ιταλίας που έχει εξασφαλίσει τη πρόκριση, οι υπόλοιπες τρεις ομάδες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Από αυτές, σε πιο πλεονεκτική θέση είναι το Βέλγιο που έχει τρεις βαθμούς και θα αντιμετωπίσει την Σουηδία (22:00) που με ένα πόντο στη συγκομιδή της κινδυνεύει να αποχαιρετήσει την διοργάνωση.

Στις 22:00 επίσης, η Ιταλία που έχει «καπαρώσει» την πρώτη θέση από τον πέμπτο όμιλο με έξι βαθμούς, θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία που «καίγεται» για βαθμούς καθώς έχει μόλις 1 και ισοβαθμεί με την Σουηδία στη τελευταία θέση του ομίλου.

Και οι τέσσερις αγώνες μεταδίδονται απ΄ ευθείας τηλεοπτικά (ΡΙΚ1, ΡΙΚ2) και διαδικτυακά από την ιστοσελίδα μας apoelgroup.com σε livestreaming.


Γράφει ο Δημήτρης Γιαχανατζής

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]