ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Δεύτερη ανάγνωση


Μια δεύτερη ανάγνωση των όσων δήλωσε ON CAMERA ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, σε σχέση με τους τέσσερις που ειδοποιήθηκαν για να βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους, αντιλαμβάνεται κανείς πόσο τρομερά δύσκολη και οικονομικά ζημιογόνα είναι η προσπάθεια απομάκρυνσης τους από το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ.

Εάν δεν βρεθεί ομάδα να τους προσφέρει συμβόλαιο εργοδότησης, τότε θα μας μείνουν "αγγκονή" για το υπόλοιπο του συμβολαίου τους, αφού οι ίδιοι δεν ενδιαφέρονται για την αγωνιστική καριέρα τους αλλά για το χρηματικό μέρος. Προτιμούν να "σαπίζουν" στον πάγκο παρά να αγωνίζονται, φτάνει να είναι σταθερά στο payroll.

Κορυφαίος εργοδότης....
Είτε θα παραχωρηθούν ως δανεικοί συμπληρώνοντας το υπόλοιπο του συμβολαίου τους που θα πληρώνονται, είτε θα αποζημιωθούν εις το ακέραιο και να αποδεσμευτούν, ανοίγοντας θέσεις για νέες μεταγραφές, κάτι που φυσικά φαντάζει πολύ δύσκολο για την ώρα, αφού οι ίδιοι δεν έχουν διάθεση συμβιβασμού κι ο "κορυφαίος" εργοδότης του τόπου δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή για την μεγάλη οικονομική αποζημίωση λόγο της οικονομική τρύπας των 2 εκατομμυρίων και του δύσκολου έργου που θα έχει να αντιμετωπίσει η Διοίκηση Πετρίδη σε περίπτωση μη εισόδου της ομάδας σε Ευρωπαϊκό όμιλο... ούτε και τα τα 2 μύρια του Ουκρανού επενδυτή δεν μας σώζουν.

Οι τέσσερις ίσως γίνουν τρεις τελικά... αναλόγως της εξέλιξης του θέματος Καρλάο!

.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]