Περνούν την πύλη του Αρχαγγέλου
Επίσημη πρώτη για τον νέο προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Δανό Τόμας Κρίστιανσεν και πρώτη προπόνηση του «ΘΡΥΛΟΥ» για την νέα αγωνιστική περίοδο 2016/17.
Νωρίς το απόγευμα ο κ. Κρίστιανσεν θα περάσει την πύλη του Αρχαγγέλου και στις 5:00 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του από την ποδοσφαιρική εταιρεία του ΑΠΟΕΛ, ενώ στη συνέχεια θα έχουμε την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι στόχοι του ΘΡΥΛΟΥ για την νέα σεζόν, είναι διαχρονικά οι ίδιοι όπως κάθε χρόνο άλλωστε, Ασπίδα, Πρωτάθλημα, Ευρωπαϊκοί όμιλοι, με πρώτη προτίμηση αυτούς του Champions league καθώς και το κύπελλο Κύπρου. Με τίποτα λιγότερα δεν συμβιβάζεται ο απαιτητικός κόσμος του ΑΠΟΕΛ που στέκεται βράχος δίπλα στην ομάδα παρά τις δυσκολίες των καιρών και την πτώση στα εισιτήρια.
Στην σημερινή πρώτη προπόνηση θα απουσιάζουν οι Κύπριοι διεθνείς ποδοσφαιριστές Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Πιέρος Σωτηρίου, Γιώργος Μερκής, Κώστας Αρτυματάς, Στάθης Αλωνεύτης, Νικόλας Ιωάννου και Χριστοδούλου, που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική μας ομάδα μέχρι προσφάτως, με αποτέλεσμα να επεκταθεί ο χρόνος ξεκούρασης τους.
Από το σημερινό προσκλητήριο θα απουσιάζει ο Βούλγαρος διεθνής αμυντικός Ζίφκο Μιλάνοφ, που θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του «ΘΡΥΛΟΥ» στην Πολωνία, όπου θα γίνει το βασικό μέρος της προετοιμασίας του νέου ΑΠΟΕΛ.
Η σημερινή προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό.
Ατραξιόν της σημερινής μέρας, το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ Andrea Orlandi, καθώς και ο Carlito που αποκτήθηκε τον Γενάρη από την Δόξα,
Παρελθόν από τον Αρχάγγελο αλλά σταθερά παρόντες στο payroll είναι οι Jordi Codina, Semir Stilic, Mateusz Piatkowski και Amorin που ειδοποιήθηκαν για να βρουν ομάδα να συνεχίσουν την καριέρα τους. Όσο δεν συμβαίνει αυτό, θα συνεχίσουν να παίρνουν κανονικά το μισθό τους από τον βεβαρημένο και "προβληματικό" κουρβανά του ΑΠΟΕΛ.
SPONSORED:
Labels
ΑΠΟΕΛ
Post A Comment
No comments :