ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Προχωρά ή δεν προχωρά του Mathias Ranegie



Απ τα ψηλά στα χαμηλά κι από τα πάνω ράφια, στα «εκ..πτωτικά» καλάθια της Β' κατηγορίας της Κίνας. Εκεί μας οδήγησε η οικονομική περισυλλογή της Διοίκησης και η τρύπα των 2+ εκατομμυρίων.

Το γεγονός ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είναι από την Σουηδία σίγουρα δεν τον κάνει και ΙΜΠΡΑ, μην τρελαινόμαστε, από την άλλη όμως, το πέρασμα του από την Αγγλική Watford προερχόμενος από την Ιταλική Udinese και το γεγονός ότι είναι διεθνής με την Εθνική Σουηδίας αφήνει μια χαραμάδα φως.

Την αγωνιστική περίοδο 14-15 πήγε κατ' αρχήν δανεικός στην Millwal και στη συνέχεια στην Κινέζικη Dalian Aerbin όπου αγωνίστηκε σε 28 παιγνίδια σκοράροντας 11 τέρματα. Με την λήξη της περιόδου έληξε κι ο δανεισμός του στην Κινέζικη αγορά, έτσι επέστρεψε στην ομάδα όπου ανήκει την Αγγλική Watford.

Πέρσι αγωνίστηκε  στην πατρίδα του με τα χρώματα της Τζουγκάρντεν , όπου κατέγραψε 10 εμφανίσεις και 3 γκολ.

Η επιστροφή στην Αγγλία και οι πιθανότητες όμως για να συνεχίσει εκεί, είναι σχεδόν ανύπαρκτες αφού υπάρχει μια πλειάδα επιθετικών ποδοσφαιριστών και ο Μάνατζερ το ποδοσφαιριστή κτύπησε διάφορες πόρτες για τον πελάτη του, μια από αυτές και του ΑΠΟΕΛ.

Οι συνθήκες δανεισμού του Mathias στον ΑΠΟΕΛ δεν είναι εύκολες, καθώς ο ποδοσφαιριστής διατηρεί ιδιαίτερα ψηλό συμβόλαιο και για να καταλήξει στην ομάδα μας θα πρέπει ο Mathias Ranegie να δεχθεί να μειώσει τις απολαβές του ή η Γουότφορτ να συνεισφέρει μισθολογικά στο δανεισμό του ποδοσφαιριστή.

 Σύμφωνα όμως με τον Αγγλικό ηλεκτρονικό τύπο, η Γουότφορτ προτίθεται να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή στο τέλος του μηνός κάτι που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για τον ΑΠΟΕΛ.

Νεώτερες πληροφορίες (αν και ανεπιβεβαίωτες) κάνουν λόγο για καταρχήν συμφωνία του Σουηδού με τον ΑΠΟΕΛ.

Η "πολυτάραχη" καριέρα του Σουηδού...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]