ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ε.Τ. «Ο κόσμος οφείλει να είναι δίπλα στην ομάδα»


Στο ραδιοσταθμό του Σούπερ Σπορτ ΦΜ, μίλησε για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον ΑΠΟΕΛ, ο εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας, Ν.Πετεβείνος.

Ε.Τ.
«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για καμία περίπτωση. Υπάρχει πιθανότητα να ενισχυθεί η ομάδα από την στιγμή που υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 31 Αυγούστου, φτάνει να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής που μπορεί να αυξήσει την ποιότητα της ομάδας».

«Τα τελευταία 24ωρα μας έχουν συνδέσει με διάφορα ονόματα, λίγη υπομονή ακόμη για τον κόσμο».

Για το ματς με τον Ερμή:
 «Ο προπονητής είχε ζητήσει από την ομάδα να μπει στο γήπεδο να επιβάλει τον ρυθμό της και να κερδίσει. Το πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, ειδικά στα αρχικά στάδια άλλα τις απολέσαμε, ήρθε όμως το γκολ του Μοράις στα τελευταία στάδια του α’ μέρους. Στο β’ μέρος δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια, αλλά οι αλλαγές που έγιναν βοήθησαν και μετά το 2-0 κάπου εκεί είχαν τελειώσει τα πάντα…».

«Ήταν λογικό ότι η ομάδα θα ήταν ψυχολογικά καταπονημένη από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το ΑΠΟΕΛ είναι η πρωταθλήτρια ομάδα και κατάφερε να μπει με το δεξί κερδίζοντας τον Ερμή».

Για παρουσία Μπερτόλιο: 
«Γι αυτό αποκτήθηκε ο Μπερτόλιο, γενικά περιμένουμε από όλα τα νέα αποκτήματα να βοηθήσουν περισσότερο στη συνέχεια».

Για παρουσία κόσμου:
 «Ο κόσμος επηρεάζεται πάντα από συγκεκριμένες καταστάσεις, χθες είχαμε 6 χιλιάδες κόσμο, η ομάδα οφείλει να πείσει ακόμη περισσότερο για να προσελκύσει κόσμο, όπως και ο κόσμος οφείλει να είναι δίπλα στην ομάδα».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]