ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τρένο ο ΑΠΟΕΛ στο φούτσαλ


Το ρεπορτάζ από την χθεσινή νίκη της ομάδας μας με 4-3 σε βάρος της πρωταθλήτριας Δανίας Γκεντόφτε και η πρωτιά στον όμιλο.

Στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ του Preliminary Round βρίσκεται ο Nene με εφτά γκολ και σε ασίστ ο Leo επίσης στη 2η θέση με τέσσερις

Νέα σημαντική νίκη για την ομάδα μας

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε και την JB Futsal Gentofte με 4-3 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Preliminary Round και βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση του Main Round του UEFA Futsal Cup.

 Η ομάδα μας βρίσκεται στους έξι βαθμούς, έναντι τριών της πρωταθλήτριας Δανίας και έξι από το ζευγάρι ASUE Yerevan και AFM Futsal Maniacs που αγωνίζεται στις 18:00.

Τα τέρματα του ΑΠΟΕΛ πέτυχαν οι Nene και Carrasco. Το Σάββατο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα του τουρνουά ASUE στις 18:00, χωρίς τον Σάββα Ομήρου, ο οποίος συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό καρτών. Όπως χθες, έτσι και σήμερα η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στο ίδιο περίπου χρονικό σημείο. Στο 6' οι Δανοί προηγήθηκαν με 1-0, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Τόμι Χρυσοστόμου πίεσαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Προτού συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Nene ισοφάρισε σε 1-1 και στην επόμενη φάση σημάδεψε το δοκάρι.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Carrasco έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στην ομάδα μας. Η απάντηση των Δανών ήταν άμεση (2-2), αλλά ο Carrasco έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ 13 λεπτά πριν το τέλος (3-2). Η ομάδα μας δέχθηκε και πάλι γρήγορα την ισοφάριση, με τον αγώνα να εξελίσσεται σε ντέρμπι . Ο ΑΠΟΕΛ ανέβηκε, έψαξε και πέτυχε το νικητήριο τέρμα. Ο Nene τρία περίπου λεπτά πριν το φινάλε σκόραρε και χάρισε την πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα μας. Ταυτόχρονα, ο Βραζιλιάνος σημείωσε το 7ο τέρμα στο τουρνουά και βρίσκεται στην πρώτη θέση στο σχετικό πίνακα της ομάδας μας.

Ευριπίδου, Στυλιανού, Leo, Carrasco, Ομήρου (Nene, Χριστοδούλου, Λακούφης, Περικλέους)
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]