ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Σειρά παίρνει η πρωταθλήτρια Δανίας JB Futsal Gentofte (15:00 σε livestream)


Με την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής του Preliminary Round UEFA Futsal Cup, στην 1η θέση των σκόρερ βρίσκεται ο Nene με 5, στη 2η θέση σε ασίστ ο Leo με 2.

Tο σημερινό παιχνίδι της ομάδας μας απέναντι στην πρωταθλήτρια Δανίας θα μεταδοθεί σε ζωντανή απευθείας μετάδοση. Το LIVEstreaming θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας στις 15:00, ώρα έναρξης του αγώνα.

Μετά τον ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Κοπεγχάγη, σήμερα είναι η σειρά του φουτσαλικού ΑΠΟΕΛ για να αντιμετωπίσει τους αντίστοιχους πρωταθλητές Δανίας JB Futsal Gentofte.

Δεύτερη αγωνιστική με JB Futsal Gentofte

Το δεύτερο και σημαντικότερο βήμα για πρόκριση στο Main Round του UEFA Futsal Cup θα επιχειρήσει να κάνει ο ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο την JB Futsal Gentofte στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Group A του Preliminary Round. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο FFA Technical Center Academy του Ερεβάν της Αρμενίας και θα αρχίσει στις 15:00 ώρα Κύπρου.

Η πρωταθλήτρια Δανίας αποτελεί το υψηλότερο εμπόδιο του ΑΠΟΕΛ σε αυτό το τουρνουά και σε ενδεχόμενο που το ξεπεράσει θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση. Το παιχνίδι θεωρείται αρκετά σημαντικό και για τον αντίπαλο αφού ισχύουν τα ίδια δεδομένα, μετά τη χθεσινή νίκη σε βάρος της οικοδέσποινας ASUE.

Οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται τη σημασία του παιχνιδιού και δηλώνουν έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στον καλύτερο δυνατό βαθμό και να πάρουν τη νίκη.

Ο Τόμις Χρυσοστόμου έχει όλους τους παίχτες στη διάθεση του και θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή την πεντάδα που θα αρχίσει τον αγώνα.

Ποια είναι η JB Futsal Gentofte

Η JB Futsal Gentofte εξελίσσεται σε μόνιμη πρωταθλήτρια στη Δανία. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, το 2013, το 2015 και το 2016.

Το περσινό πρωτάθλημα το πανηγύρισε σε βάρος της Kobenhavn με 4-1, ενώ στα ημιτελικά των πλέι οφ κέρδισε την Kolding με 7-2. Στην κανονική περίοδο τερμάτισε 1η με 13 νίκες και δυο ήττες.

Η JB Futsal Gentofte, είναι η πιο έμπειρη αντίπαλος, καθώς συμμετείχε στο Preliminary Round ακόμα δυο φορές, το 2013 και το 2015, αλλά γνώρισε ισάριθμους αποκλεισμούς. Φέτος θα είναι η 3η παρουσία της.

Την πρώτη χρονιά κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι και ολοκλήρωσε με τρεις βαθμούς. Πέρυσι, μάζεψε τέσσερις βαθμούς όμως, γνώρισε και πάλι τον αποκλεισμό.

Τι έγινε στον χθεσινή πρεμιέρα....


Νίκη με ανατροπή 9-7

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε έπειτα από ανατροπή την AFM Futsal Maniacs με 9-7 και άρχισε με τον καλύτερο τρόπο το Preliminary Round του UEFA Futsal Cup. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ΑΠΟΕΛ και πολυτιμότερος του αγώνα αναδείχθηκε ο Nene, ο οποίος πέτυχε πέντε τέρματα. Δυο γκολ σημείωσε ο Χριστοδούλου και από ένα οι Carrasco και Λακούφης. Αύριο στο ίδιο γήπεδο, στο FFA Technical Center Academy η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Δανίας, την JB Futsal Gentofte (15:00 ώρα Κύπρου).

Η ομάδα μας έδειξε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ότι είναι καλύτερη από την πρωταθλήτρια Ελβετίας. Ακόμα και όταν η τύχη γύρισε την πλάτη στους ποδοσφαιριστές του Τόμι Χρυσοστόμου και η AFM προηγήθηκε με 4-1. Ο ΑΠΟΕΛ δεν επηρεάστηκε αγωνιστικά και ψυχολογικά από την αρνητική και άδικη εξέλιξη του αγώνα, επέστεψε δυναμικά και πήρε τη σημαντική νίκη.

Στο 6ο λεπτό του αγώνα οι Ελβετοί προηγήθηκαν. Ο ΑΠΟΕΛ πίεσε για την ισοφάριση και έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να το πετύχει. Εντούτοις, η AFM κέρδισε πέναλτι και διπλασιάσε τα τέρματα της. Η ομάδα μας επέλεξε να αγωνιστεί με flying goalkeeper για να κερδίσει χώρους στην επίθεση, αλλά δέχθηκε και τρίτο τέρμα από την αντίπαλη εστία. Η τακτική δεν διαφοροποιήθηκε και ο Χριστοδούλου απάντησε άμεσα σε 3-1, ωστόσο στην αμέσως επόμενη φάση οι Ελβετοί σκόραραν και πάλι από την περιοχή τους για το 4-1.

Η ομάδα μας δεν τα παράτησε, διατήρησε την τακτική με flying goalkeeper και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, επιβραβεύτηκε με τρία απανωτά τέρματα από τον Nene.

Στην ανάπαυλα η ομάδα ξεκουράστηκε και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο απ' εκεί που έμεινε. Οι σκόρερ του πρώτου ημιχρόνου, οι Χριστοδούλου και Nene έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα από μια και δυο φορές αντίστοιχα και έδωσαν στον ΑΠΟΕΛ μαξιλαράκι τριών τερμάτων.

Οι Ελβετοί προσπάθησαν να αντιδράσουν. Αρχικά μείωσαν σε 7-5 και ακολούθως επέλεξαν να αγωνιστούν με flying goalkeeper ώστε να συνεχίσουν την αντεπίθεση τους. Η ομάδα μας δεν το επέτρεψε και με δυο μακρινά σουτ των Carrasco και Λακούφη σε διάστημα 30 δευτερολέπτων, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 9-5. Ο ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης δέχθηκε δυο τέρματα και τελικά πανηγύρισε τη νίκη με 9-7.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Ευριπίδου, Χριστοδούλου, Leo, Carrasco, Ομήρου (Nene, Στυλιανού, Λακούφης, Περικλέους)


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]