ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Matchday: ΑΠΟΕΛ - ΑΠΟΛΛΩΝ | Αρχή με Σούπερ Καπ

Ποιος θα το σηκώσει... ΠΟΙΟΣ;

Πρώτος επίσημος αγώνας στις εγχώριες διοργανώσεις για τον πραγματικό «ΘΡΥΛΟ» της Κύπρου κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού και πρώτη κούπα για την νέα αγωνιστική περίοδο που διεκδικεί ο ΑΠΟΕΛ.

Στην μετά Ντε Βινσέντι εποχή
Μπορεί το ενδιαφέρον των ημερών να εστιάζεται στην μετακόμιση του Τόμας Ντε Βινσέντι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (σημ. μεγάλη μάχη δίνεται ως προς τα ποσά που θα βγουν προς τα έξω) καθώς και στον προκριματικό αγώνα των πλέϊοφ του Τσάμπιονς Λιγκ που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στην Κοπεγχάγη, ο Τ.Κ. όμως και οι ποδοσφαιριστές του δεν αποπροσανατολίζονται από τον σημερινό στόχο, που είναι η κατάκτηση του Σούπερ Καπ της ΚΟΠ κόντρα στους περσινούς Κυπελλούχους του Πέδρο Εμάνουελ.

Σήμερα είναι η ευκαιρία του Τ.Κ. για μια γερή πρόβα τζενεράλε του σχήματος που θα αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη στη Δανία παρά την απουσία των Βινίσιους - Καρλάο, με τον Δανό προπονητή να να προχωρά σε δύο έως τρεις διαφοροποιήσεις.

Η πρώτη αφορά τον άσσο που ίσως δούμε τον τεράστιο Πάρντο να παίρνει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ και η δεύτερη την άμυνα, με τον Γιώργο Μερκή να διεκδικεί τη θέση του ΚΑΡΛΑΟ που έμεινε εκτός αποστολής. Θέση στην σημερινή ενδεκάδα διεκδικεί κι ο Στάθης Αλωνεύτης ενώ τη θέση του Ντε Βινσέντι στον κεντρικό διάδρομο παίρνει ο Ανδρέα Ορλάντι. Ο Αρτυματάς αναμένεται να καλύψει το κενό του Βινίσιους.

Στις δηλώσεις του στη διάσκεψη τύπου, ο κ. Τόμας Κρίστιανσεν δήλωσε πως «δεν μας αφήνει αδιάφορους ο αγώνας κόντρα στον Απόλλωνα αφού είναι ένας πολύ σημαντικός τίτλος το Super Cup. Είναι ο πρώτος τη χρονιάς και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον κατακτήσουμε.»
Πρόβλεψη ενδεκάδας:
PARDO
MILANOV - ASTIZ - ΜΕΡΚΗΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
MORAIS
ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ - ORLANTI - ΑΡΤΥΜΑΤΑΣ - VANDER
ΣΩΤΗΡΙΟΥ

Αποστολή:
Pardo, Waterman,
Sergio, Milanov, Αλεξάνδρου, Lago, Ιωάννου, Astiz, Μερκής,
Morais, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Γιαννιώτας, Orlandi, Bressan, Παπαφώτης, Σωτηρίου, De Camargo.

Διαιτητές:
Ο Βασίλης Δημητρίου ορίστηκε ως διαιτητής του αγώνα με βοηθούς διαιτητές τους Αριστείδη Χρίστου και Χαραλάμπο Χαραλάμπους ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Δημήτρης Μασιάς.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Ανδρέας Δημητρίου.

Γενικές πληροφορίες αγώνα
Έχουν εκδοθεί οικογενειακά εισιτήρια αξίας 15 ευρώ με τα οποία μπορούν να εισέρχονται στο γήπεδο ένας άντρας, μια γυναίκα και δύο παιδιά κάτω των 12 ετών.

Όσοι αγοράσουν οικογενειακό πακέτο, θα παίρνουν στις εισόδους του Σταδίου αναμνηστικές φανέλες του Super Cup, ως δώρο από την ΚΟΠ.

Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 15 ευρώ.

Οι είσοδοι του ΓΣΠ την Τετάρτη θα ανοίξουν στις 18:30 ενώ θα ανοίξουν και ταμεία στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι του Απόλλων θα καθίσουν στη δυτική κερκίδα (κάτω διάζωμα) και στο βόρειο πέταλο) και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ στην ανατολική κερκίδα και στο νότιο πέταλο).

Μεταδόσεις:

Ο αγώνας, που θα αρχίσει στις 20:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Σίγμα.

LiveChat: Ζωντανή περιγραφή του αγώνα, θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας με ταυτόχρονη ενημέρωση από όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του παιγνιδιού.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]