ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ποδαρικό στο φούτσαλ, με 11άρα επί της ΑΜΕΚ


Νικηφόρα άρχισε τις υποχρεώσεις του ο ΑΠΟΕΛ, μπαίνοντας με το δεξί στη δεύτερη αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Futsal κερδίζοντας στο Λευκοθέο με 11-0  την ΑΜΕΚ Καψάλου.

Εύκολη νίκη σε βάρος της ΑΜΕΚ Καψάλου

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την ΑΜΕΚ Καψάλου με 11-0 στο Λευκόθεο για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Futsal και άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια του στο φετινό μαραθώνιο . Έξι τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, πέντε στην επανάληψη πέτυχε η ομάδα μας. Χατ τρικ σημείωσε ο Jhony, δυο οι Nene και Λακούφης και από ένα οι Leo, Χριστοδούλου, Περικλέους και αυτογκόλ. Την Δευτέρα ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ Σωτήρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος (20:00).

Η ομάδα του Τόμι Χρυσοστόμου προσέγγισε με απόλυτη σοβαρότητα τον αγώνα και πήρε εύκολα την πρώτη της νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις. Τα δυο γρήγορα τέρματα του Jhony έκαναν ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για τον ΑΠΟΕΛ που απλά επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του. Η εξέλιξη του σκορ επέτρεψε στον κ. Χρυσοστόμου να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές προκειμένου να διατηρήσει όλους τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση και ταυτόχρονα φρέσκους ενόψει του προσεχούς αγώνα με την ΑΕΚ στη Σωτήρα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]