ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

ΟΡ.ΣΑ πανιά για Στάνταρτ Λιέγης


ΟΡ.ΣΑ πανιά!

Πιστός στην παράδοση που τον θέλει να κτυπά κυριολεκτικά την υστάτη με ηχηρό όνομα, στην τελευταία μέρα των μεταγραφών, προσπάθησε και φέτος να γίνει ο ΑΠΟΕΛ, με τους φίλους της ομάδας να ξυπνούν το πρωί με το όνομα του Αϊλτον Αλμέϊδα και να πηγαίνουν για ύπνο με το ναυάγιο της Διοίκησης Πετρίδη που ακούει στο όνομα Ορλάντο Σα, ο οποίος έστησε κυριολεκτικά τον Πετρίδη, συμφωνώντας με την Στάνταρτ Λιέγης αντί του ΑΠΟΕΛ.

Η ανικανότητα της παρούσας Διοίκησης να κάνει σωστές και έγκαιρες μεταγραφές, φαίνεται και στην περίπτωση ΣΑ (αν υπήρξε ποτέ )και δεν ήταν άλλη μια προσπάθεια του Πετρίδη να αποποιηθεί των ευθυνών του με "δήθεν προσπάθεια".

Επιεικώς απαράδεχτοι και ερασιτέχνες!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 comment :

  1. ti perimenete apo kapoin pou mas kavliaze mesa ston agona? profanos o SA den ksexases kai ipe na mas timorisi kai kala na mas kami oso gia to DS prepei na kiriskoume ekloges ME TO ETSI 8ELO kai na tous apomakrinoume apo ta tou APOEL. PREPEI NA TOUS APAGOREFTI KAI I DIELEFSI EKSO APO TON ARXAKELO KAI VETO SE OPOIA DIPOTE ANAMIKSI TOUS ME OPOIO DIPOTE POSTO STO APOEL AKOMA KAI SIKLARIES. DEN INE SIMERINA TA PROVLIMATA ALA XRONOLOGOUNTE. APO TIN PROTI 8ITIA KAI PAME......

    ReplyDelete


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]