ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Κέρδισε το "Ελληνοκυπριακό κομμάτι"


Το "Ελληνοκυπριακό τμήμα" (ή κομμάτι), έτσι το έγραψαν στο φύλλο αγώνος και στις επίσημες αναφορές του  αγώνα, οι Τούρκοι οικοδεσπότες της ποδοσφαιρικής συνάντησης της Εθνικής Ελπίδων της Κύπρου με την αντίστοιχη Ε.Ε. της Τουρκίας που έγινε στην Άγκυρα. Ούτε Κύπρος ούτε Κυπριακή Δημοκρατία, ούτε Κυπριακή ομοσπονδία, αλλά "Ελληνοκυπριακό μέρος της Κύπρου".

Έλλειμμα εθνικού φρονήματος...

- Η ΚΟΠ που είναι;
- Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας, που φόρεσε την φανέλα με το Τούρκικο εθνόσημο στο στήθος και κάνει τις βραβεύσεις στην Τουρκοκυπριακή ομοσπονδία, πως σχολιάζει τη συγκεκριμένη αναφορά; Ποίες ενέργειες έχει κάνει;
- Η Ουέφα τι λέει επί του προκειμένου;
- Ο Κομισάριος της ΟΥΕΦΑ που ήταν παρόν, αφού ήταν επίσημος αγώνας, το έγραψε στην αναφορά του;

Για την ιστορία...
Ο αγώνας έληξε με την μεγάλη και πανάξια νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί των Τούρκων με 0-1.

Σκόρερ ο Φάνος Κατελάρης που προκάλεσε την έκρηξη μερίδας φιλότουρκων Ελληνοκυπρίων (δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί) με την ανάρτηση στο διαδίκτυο, φωτογραφίας από τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και με το σχόλιο που έγραψε από κάτω.


"To trenaki ksekinai stin kerinia gia na pai kai opios den ta akolouthisi mavro fidi tha ton fai. tha mas lene kai sta nea oti pirame simea ine kokkini megali me asteri kai feggari tha tin paro tha tin skiso galanolefki tha stiso.. kanenas den ksehna tipota den ksehniete #proudformyteam".

Από τον ΑΠΟΕΛ, αγωνίστηκαν οι Βασίλης Παπαφώτης και Νικόλας Ιωάννου, καθώς και ο τερματοφύλακας Γιώργος Τασουρής που αγωνίζεται ως δανικός στον Εθνικό Άσσιας.




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]