ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ούτε καν "φουστούτζια" στο ΓΣΠ - Η θέση της εταιρείας


Σε έντονες διαμαρτυρίες, ξέσπασε ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ, κατά των αρχών του σταδίου ΓΣΠ, για τα μέτρα που εφαρμόζει σε σχέση με την πολιτική για τα φαγητά και τα ποτά, που μπορεί κάποιος να πάρει μαζί του στο γήπεδο.

Όπως είναι φυσικό, η μεταφορά φαγητού και ποτού εντός του σταδίου απαγορεύεται, από την άλλη όμως ο ενοικιαστής των χώρων εστίασης εκμεταλλεύεται, στο ακέραιο, την συγκεκριμένη απαγόρευση, με αποτέλεσμα, όχι απλά να υπερχρεώνει τον κόσμο αλλά να τον κατακλέβει με τις πολύ ακριβές τιμές που βάζει στα προϊόντα του, αφού κι ο ίδιος καταβάλει υψηλό αντίτιμο στις αρχές του ΓΣΠ.

Το πρόβλημα δεν είναι χθεσινό, αλλά χρονολογείται από τον καιρό που προκηρύσσονται (αν προκηρύσσονται) προσφορές για την διαχείριση του κυλικείου και επιδεινώνεται τώρα με τα νέα μέτρα ασφαλείας που απαιτεί η ΟΥΕΦΑ για τους αγώνες της.

Ακόμα και τα αθώα "φουστούτζια" απαγορεύονται..

Η τοποθέτηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας ΑΠΟΕΛ, που είναι η ενοικιάστρια του σταδίου ΓΣΠ για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Διευκρίνηση ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τους κανονισμούς σταδίου

Επειδή έχουμε γίνει δέκτες αρκετών παραπόνων από πλευράς φιλάθλων της ομάδας μας σχετικά με  το ότι το προσωπικό ασφάλειας του ΓΣΠ δεν επιτρέπει την μεταφορά τροφίμων και ποτών από τους εξωτερικούς χώρους του σταδίου προς τις κερκίδες, επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτό δεν αποτελεί εισήγηση η απαίτηση του ΑΠΟΕΛ αλλά εφαρμογή των νέων κανονισμών ασφαλείας του σταδίου ΓΣΠ, το οποίο μας φιλοξενεί για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Αναγνωρίζουμε ότι η εφαρμογή του συγκεκριμένου κανονισμού για απαγόρευση εισόδου συγκεκριμένων τροφίμων και ποτών που ταυτόχρονα πωλούνται εντός του σταδίου κρίνεται ως υπερβολική, όμως αυτό δεν είναι δυνατόν να αλλάξει από πλευράς ΑΠΟΕΛ σε σχέση με τους κανονισμούς του σταδίου.

Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε σε όλους τους εντός αλλά και στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας τους εσωτερικούς κανονισμούς όλων των σταδίων που μας φιλοξενούν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]