ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Κίνδυνος για κεκλεισμένων των Θυρών - Καταγγελία FARE στην UEFA


Στα σίγουρα έρχεται μεγάλη χρηματική τιμωρία για τον ΑΠΟΕΛ από την ΟΥΕΦΑ, ενώ κινδυνεύει μέχρι και με κεκλεισμένων των θυρών, αφού είναι υπότροπος από πέρσι.

Καταγγελία στην UEFA για τον ΑΠΟΕΛ λόγω Χρυσής Αυγής! (pics)

Η σημαία της Χρυσής Αυγής που έκανε την εμφάνισή της στην εξέδρα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη ενδέχεται να σημάνει τιμωρία για τον κυπριακό σύλλογο αφού η FARE έκανε καταγγελία στην UEFA για το συμβάν!

Με τιμωρία από την UEFA απειλείται πλέον ο ΑΠΟΕΛ λόγω της σημαίας της Χρυσής Αυγής η οποία βρέθηκε στην εξέδρα των οπαδών της ομάδας στο Καραϊσκάκη κατά τη διάρκεια του ματς με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική του Β' ομίλου του Europa League.

Η σημαία εντοπίστηκε από τον παρατηρητή της FARE, δηλαδή της οργάνωσης κατά του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο (σ.σ. Football Against Racism in Europe), ο οποίος βρισκόταν στο γήπεδο και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα έκανε την σχετική καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αποστέλλοντας και το σχετικό οπτικό υλικό περιγράφοντάς το ως «σύμβολα ακροδεξιού περιεχομένου». Κάτι που βεβαίως κατά το παρελθόν έχει προκαλέσει την τιμωρία άλλων συλλόγων για αντίστοιχα περιστατικά.
.


Επιμέλεια Άκης Στρατόπουλος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]