ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

KRISTIANSEN: «Αν βάλει ο ΠΙΕΡΟΣ δύο γκολ θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες»


Δημοσιογραφική διάσκεψε Tόμας Κρίστιανσεν:

«Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε την Αστάνα και ήρθαμε εδώ σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι που έχουμε πολλά να κερδίσουμε και λίγα να χάσουμε», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ενώ όταν ρωτήθηκε για την πορεία της Κοπεγχάγης, είπε

«Όταν είχαμε την κλήρωση πρώτα με τη Ρόζενμποργκ και μετά Κοπεγχάγη ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα ματς οι πιο δύσκολες κληρώσεις. Αποδεικνύεται μέσα από την πορεία της πόσο δυνατή ομάδα είναι.  Φάνηκε με το 4-0 και με την εκτός έδρας ισοπαλία με την Πόρτο. Μας δίνει αντίκτυπο ότι παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα και μας δίνει την πίστη ότι μπορούμε να προχωρήσουμε».

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα του Ολυμπιακού:
«Μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι παίζουν στην έδρα τους. Μπορώ να μιλώ για ώρα για παίκτες, αφού έχουν πολύ καλό υλικό. Είναι καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή τον Πάουλο Μπέντο τον οποίο γνωρίζω αφού παίξαμε μαζί στην Οβιέδο την περίοδο 1997-1998 και είμαι σίγουρος ότι προετοίμασε καλά την ομάδα του.

Πως προτίθεται να χτυπήσει το παιχνίδι:
«Δεν θα εξηγήσω τι θα κάνουμε. Μίλησα με τους παίκτες μου και αναλύσαμε το παιχνίδι. Θέλουμε νίκη αλλά και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα στην έδρα του Ολυμπιακού. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα. Το ότι ήρθε με ένα επιθετικό επηρεάζει την προσπάθεια».

Για το ότι η ομάδα πήγε στην Αθήνα με ένα μόνο επιθετικό…
«Αν βάλει ο Πιέρος δύο γκολ θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες, Μπορούμε να πάρουμε και από άλλους ποδοσφαιριστές βοήθεια στην επίθεση. Ο Ντε Καμάργκο είναι σημαντικός ποδοσφαιριστής αλλά δεν τον έχουμε στη διάθεση μας».

Για την βελτίωση της ομάδας…
«Έχουμε υποχρέωση να βελτιωνόμαστε».

Για το ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα… 
«Δεν νομίζω να παίζει ρόλο. Είδαμε το παιχνίδι δεν έπρεπε να χάσουν Ήρθαμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό». 

Για το ότι είναι δυνατή έδρα το Καραϊσκάκης…
«Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ δυνατή έδρα, Έχουν λυγίσει σπουδαίοι αντίπαλοι αλλά και εμείς σαν ΑΠΟΕΛ έχουμε αγωνιστεί σε πολλά γήπεδα και έχουμε μάθει να λειτουργούμε κάτω από πίεση. Θα προσπαθήσουμε για το αποτέλεσμα».

Αν περιμένει ανοικτό ή κλειστό παιχνίδι…
«Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πιέσει, να κερδίσει τον κόσμο και να τον βάλει στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό το πρώτο 20λεπτό. Αν αμυνθούμε σωστά και δεν δεχτούμε γκολ στα αρχικά στάδια θα δούμε ενδιαφέρον και καλό παιχνίδι».

Αν η άμυνα είναι το νούμερο ένα όπλο του ΑΠΟΕΛ…
«Δεν είναι το νούμερο ένα όπλο μας. Το όπλο μας ότι γενικά σαν ομάδα αρκετά δυνατή. Η άμυνα αρχίζει από τους επιθετικούς δεν είναι μόνο η αμυντική γραμμή. Αν  καταφέρουμε να μην δεχτούμε γκολ πιστεύω θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα.

Για το ότι θα παίξει μια ελληνική με μια ελληνοκυπριακή ομάδα…
«Είναι μια μεγάλη πρόκληση να αγωνιστείς με τον Ολυμπιακό και γενικά με μια ελληνική ομάδα. Βλέπουμε τον αγώνα σαν πρόκληση, στόχος μας είναι να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Προς το παρόν είναι αντίπαλος ο Ολυμπιακός. Ίσως τις προηγούμενες χρονιές να θέλαμε και θέλουμε να κερδίζει, αλλά όταν παίζουμε εναντίον τους θέλουμε το καλό αποτέλεσμα».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΡΚΗΣ


Τους συμποδοσφαιριστές του εκπροσώπησε ο Γιώργος Μερκής. Η επίλογη του Τ.Κ. να έχει δίπλα του τον Μέρκατσο, είναι σημάδι των προθέσεων του για το ποιος θα πλαισιώσει τον Καρλάο στο αυριανό παιγνίδι:

ΜΕΡΚΗΣ:
«Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα ομάδα και μετά το τελευταίο στραβοπάτημα θα θέλει το come back με νίκη πάνω μας, για να φτιάξουν τη διάθεση του κόσμου.
Είμαστε πανέτοιμοι, δουλέψαμε σκληρά και ελπίζουμε να έχουμε κέρδος από τον αγώνα».





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]