ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Νίκη κορυφής για τους γαλαζοκίτρινους, 3-2 την Ομόνοια (φωτογραφίες)


Για την τέταρτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας Futsal, ο ΑΠΟΕΛ πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη του και έφτασε την ΑΕΛ (είχε ρεπό) στους εννέα βαθμούς, ενώ εκκρεμεί το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ανόρθωση.

Ο ΑΠΟΕΛ έλεγχε τον αγώνα στο μεγαλύτερο του διάστημα, ενώ είχε και 4 δοκάρια, στο τέλος όμως και στα δυο τελευταία σουτ του αγώνα από την Ομόνοια, λίγο έλειψε να χάσει την νίκη μέσα από τα χέρια του, λόγο χαλαρότητας των φουτσαλιστών κι όταν το σκορ ήταν στο 3-1. Τελικό αποτέλεσμα ΑΠΟΕΛ 3-2 Ομόνοια Αραράτ. Σκόρερ Leo 2 και Nene 1.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Το ρεπορτάζ αγώνα:

Γαλαζοκίτρινο το ντέρμπι


Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε την Ομόνοια στο Λευκόθεο με 3-2 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Futsal και ανέβηκε στην κορυφή με συγκάτοικους την ΑΕΛ και την Ανόρθωση με εννέα βαθμούς. Τα τέρματα της ομάδας μας πέτυχαν οι Leo (δις) και Nene. Οι γαλαζοκίτρινοι του Τόμι Χρυσοστόμου είχαν τέσσερα δοκάρια για να διευρύνουν το σκορ και να πάρουν  πιο εύκολα το τρίποντο.

Ο ΑΠΟΕΛ έδωσε χώρους στην Ομόνοια στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης για λόγους τακτικής. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα μας κέρδιζε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στην πρώτη της καλή ευκαιρία σκόραρε με δυνατό σουτ του Leo στο 5ο λεπτό.

Η ομάδα μας με τη ψυχολογία του γκολ παρουσιάστηκε σαφώς ανώτερη από την Ομόνοια και έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Εντούτοις, η αστοχία των ποδοσφαιριστών μας και τα δοκάρια δεν επέτρεψαν στον ΑΠΟΕΛ να πάει στα αποδυτήρια με διαφορά τερμάτων.


Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε την ισοφάριση (21’), αλλά αντέδρασε άμεσα και στο 23ο λεπτό ο αρχηγός έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα μας. Η εικόνα μέχρι το 35’ ήταν πανομοιότυπη με τα τελευταία 15 λεπτά του πρώτη ημιχρόνου. Η ομάδα μας πίεσε και δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για να πάρει διαφορά ασφαλείας, ωστόσο για ακόμα μια φορά το δοκάρι και η αστοχία δεν το επέτρεψαν.


Στο 33ο λεπτό ο Nene βρήκε στόχο και με σουτ έδωσε στον ΑΠΟΕΛ διαφορά δυο τερμάτων. Η Ομόνοια υποχρεωτικά αγωνίστηκε στα τελευταία πέντε λεπτά με Flying Goalkeeper και μείωσε σε 3-2 δυο περίπου λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης. Μέχρι το φινάλε η Ομόνοια συνέχισε με την ίδια τακτική, την οποία αντιμετώπισαν αποτελεσματικά οι ποδοσφαιριστές μας.


Στο 39’ ο Ιακώβου έκανε το μακρινό σουτ και σημάδεψε το τέταρτο δοκάρι για τον ΑΠΟΕΛ, ενώ 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος ο Παρασκευάς πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε το 3-2 για την ομάδα μας.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]