ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Απέδρασε με το διπλό


- Με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής συνεχίστηκε η δράση του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας Futsal, με τον «ΘΡΥΛΟ» να παίρνει το πολύτιμο διπλό, μέσα στην Σωτήρα, επί της ΑΕΚ, στα τελευταία στάδια του αγώνα με σκορ 2-6 και τους Magno, Leo, Περικλέους να πετυχαίνουν από 2 τέρματα ο καθένας.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς έχοντας το απόλυτο με 2 νίκες σε 2 αγώνες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

Ρεπορτάζ αγώνα:
Διπλό στα τελευταία λεπτά

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΚ Σωτήρας με 6-2 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Futsal. Από δυο τέρματα σημείωσαν οι Magno, Leo και Περικλέους. Η ομάδα μας προηγήθηκε 2-0, δέχθηκε την ισοφάριση, αλλά στα τελευταία λεπτά αντέδρασε, πέτυχε τέσσερα τέρματα και έφυγε με το διπλό από μια δύσκολη έδρα όπως αποδείχτηκε. Την ερχόμενη Πέμπτη 06 Οκτωβρίου ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει στο Λευκόθεο την Ομόνοια .

Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε πολύ καλά τον αγώνα και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Magno. Η ομάδα μας συνέχισε να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού και προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο μετουσίωσε την υπεροχή της με ακόμα ένα τέρμα του Βραζιλιάνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ Σωτήρας εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια της ομάδας μας και ισοφάρισε σε 2-2. Τα δυο τέρματα του αντιπάλου κάθε άλλο παρά επηρέασαν τους ποδοσφαιριστές του Τόμι Χρυσοστόμου, οποίοι αντέδρασαν άμεσα και πέτυχαν τέσσερα τέρματα στα τελευταία πέντε λεπτά της αναμέτρησης. Οι Leo και Περικλέους σημείωσαν από δυο γκολ και χάρισαν στην ομάδα της νίκη με 6-2.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]