ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Futsal: Με ταυτότητες το ντέρμπι - Αντιδρούν με αποχή οι οργανωμένοι


 - Ενώ η αστυνομία απαιτεί την επίδειξη πολιτικής ταυτότητας μαζί με το εισιτήριο αγώνα, για την είσοδο των φιλάθλων στο Λευκόθεο, οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ μέσο του επίσημου συνδέσμου ΠΑΝΣΥΦΙ, αντιδρούν και αποφάσισαν να απέχουν από τον αποψινό αγώνα της ομάδας μας κόντρα στην Αραράτ Ομόνοια για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σάλας.

Έτοιμος για το ντέρμπι (με πολιτικές ταυτότητες οι φίλαθλοι)

Την τρίτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα Futsal θα ψάξει ο ΑΠΟΕΛ στον αποψινό αγώνα με την Ομόνοια στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 20:00.

Η ομάδα μας πάει στο ντέρμπι με ανεβασμένη τη ψυχολογία και αισιοδοξεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να πανηγυρίσει την πρώτη σημαντική νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει κάποιο απρόοπτο και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Όσοι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ επιθυμούν να παρακολουθήσουν το ντέρμπι θα πρέπει να αναγράψουν τον αριθμό της ταυτότητας τους στο εισιτήριο του αγώνα και να την προσκομίσουν στην είσοδο. Το ίδιο μέτρο ισχύει και για τους κατόχους των διαρκείας (σούπερ σίζον). Η απόφαση αυτή πάρθηκε έπειτα από αδιαπραγμάτευτη απαίτηση της Αστυνομίας σε συνεννόηση με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για τα αστυνομικά μέτρα του αγώνα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]