Συνεχίζουν οι Μερκής και Bertoglio


Ρεπό έχει παραχωρηθεί στους ποδοσφαιριστές μας για τη σημερινή μέρα, πάρα τον κρίσιμο αγώνα που πλησιάζει με την ΑΕΛ, με τους Μερκή και Μπερτόλιο να εξαιρούνται του ρεπό και να συνεχίζουν τη φυσιοθεραπεία.

Ο αγώνας με την ΑΕΛ είναι ένα ξεχωριστό και πολύ σημαντικό παιγνίδι, με τους Λεμεσιανούς να τα δίνουν όλα για όλα, προκειμένου να διατηρηθούν ζωντανοί στην υπόθεση τίτλος και να σταθούν με αξιώσεις στις πρώτες θέσεις, ειδικά μετά το κάζο που έπαθαν στον αγώνα με την ΑΕΚ, τον οποίον έχασαν παρά το ότι προηγήθηκαν στο σκορ, με αποτέλεσμα να βρεθούν στη 3η θέση με 7 βαθμούς πίσω από την κορυφή και 5 πίσω από τον 2ο ΑΠΟΕΛ.

Ένα ενδεχόμενο νέο στραβοπάτημα με τον ΑΠΟΕΛ, τους απομακρύνει σχεδόν οριστικά από την μάχη του τίτλου. Είναι γι αυτό που ο προπονητής τους Πάμπος Χριστοδούλου δεν άφησε την ομάδα να χαλαρώσει, ενώ συνεχίζει εντατικά και χωρίς ρεπό, τις καθημερινές προπονήσεις, σε αντίθεση με τον Τ.Κ που έκρινε ότι οι ποδοσφαιριστές μας θέλουν έξτρα ξεκούραση.

Από τη χθεσινή προπόνηση στον Αρχάγγελο, απουσίαζαν οι τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γιώργος Εφραίμ, Πιέρος Σωτηρίου και Κωστάκης Αρτυματάς που είχαν πάρει ρεπό ξεκούρασης για τον πρόσφατο αγώνα του αντιπροσωπευτικό μας συγκροτήματος κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Οι Bertoglio και Μερκής, έκαναν φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, κάτι που αναμένεται να κάνουν και σήμερα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

ΑΠΟΕΛ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]

VOLLEY

[VOLLEY][twocolumns]