ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ε.Τ «Έχουμε πεθυμήσει την αγωνιστική δράση»


Στο ραδιόφωνο του Super ΣΠΟΡ FM, μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ποδοσφαιρικής εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Ν.Πετεβείνος, για τον αυριανό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, για το γηπεδικό, για τον κόσμο και για τον αρχισκάουτερ.

Ε.Τ.
«Έχουμε πεθυμήσει την αγωνιστική δράση. Μπορεί να έχουμε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μας από τις υπόλοιπες ομάδες, μπορεί να έχουμε και ένα δύσκολο πρόγραμμα, όμως αυτή είναι η δουλειά των ποδοσφαιριστών και αυτό είναι που μας αρέσει.
Η δουλειά των ποδοσφαιριστών είναι να είναι σοβαροί, να βλέπουν μπροστά και να βλέπουν μόνο το ένα παιχνίδι. Η μοναδική μας σκέψη είναι το ντέρμπι με την ΑΕΛ. Θα πάμε με σκέψη και φιλοσοφία να νικήσουμε. Παρά την ήττα της από την ΑΕΚ, η ΑΕΛ άφησε δύο εικόνες.
Μια πολύ καλή εικόνα, αυτή μέχρι το 70΄ που δεν έβρισκε δικαίωμα η ΑΕΚ για να κάνει φάση. Από το 70΄ και μετά δεν μπόρεσε και έτσι η ΑΕΚ έβγαλε τη δική της ποιότητα και κέρδισε. Υπάρχουν τα πλεονεκτήματα, αλλά και τα  μειονεκτήματα. Κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία. Έχουμε προετοιμαστεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας και ελπίζουμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο…

«Έχουμε πλησιάσει τις 2000. Θα συνεχιστεί η προπώληση αύριο μέχρι τις 14:00. Αναμένουμε αρκετό κόσμο. Θα τον έχουμε στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια»

Για το θέμα με τον αρχισκάουτερ…  

«Οποιαδήποτε εξέλιξη έχει σχέση με κατάληξη θα την ανακοινώνουμε. Είχαμε τρεις επιλογές και θα επιλεγεί ένας. Θα έχουμε κατάληξη εντός της επόμενης βδομάδας και θα το ανακοινώσουμε. Είναι στο στάδιο της σωστής απόφασης. Η προσπάθεια είναι να ενισχυθεί η επιτροπή προγραμματισμού με ένα επαγγελματία με ισχυρές διασυνδέσεις στο εξωτερικό».

Για το γηπεδικό…

«Έγινε μια επιτροπή που θα εξετάσει όλες τις λεπτομέρειες μέχρι εκπόνηση μελέτης για τη βιωσιμότητα του γηπέδου. Είμαστε μακριά από το να σκέφτεται ο κόσμος ότι υπάρχει το ενδεχόμενο ανέγερσης γηπέδου. Θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα για να βρούμε τις εξισώσεις και τον τρόπο για να υλοποιηθεί το όνειρο του κάθε ΑΠΟΕΛίστα. Είναι το επόμενο βήμα που θέλει να δει να πετυχαίνει η ομάδα του, άρα πρέπει να είμαστε σοβαροί. Όταν υπάρξει κάτι χειροπιαστό θα ενημερώσουμε τον κόσμο. Αυτό προϋποθέτει και τη συμβολή του κόσμου. Ένα σημαντικό μέρος για τα ποσά που χρειάζονται πρέπει να έρθει από τον ίδιο τον κόσμο. Θα είναι κάτι που θα ανακοινώσουμε όταν έρθει η ώρα. Θα υπάρχει ανταπόδοση. Είναι ένα μοντέλο που εφαρμόζεται στο εξωτερικό. Θα είναι γήπεδο γύρω στα 20 εκ. ευρώ, Κατηγορία 4, με κοινωνική προσέγγιση και θα είναι το καλύτερο γήπεδο που θα είναι στην Κύπρο. Άλλο τα λόγια, άλλοι οι σωστές μελέτες και άλλο η ώρα της πράξης».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]