ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Φεύγει ο ΛΑΤΣΙ από τον ΑΠΟΕΛ


Ο 20χρονος Αλβανός διεθνής ποδοσφαιριστής Καζίμ Λάτσι, ήρθε δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στον ΑΠΟΕΛ, την καλοκαιρινή περίοδο (πακέτο με τον δανεισμό Γιαννιώτα) αλλά δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Τόμας Κρίστιανσεν και αναμένεται να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Ελληνικής ιστοσελίδας sdna.gr ο Λάτσι έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με ομάδες της Super League, για την επιστροφή του στην Ελλάδα, τον ερχόμενο Γενάρη.

sdna.gr
«Τον δρόμο της επιστροφής ετοιμάζεται να πάρει ο Καζίμ Λάτσι. Ο 20χρονος μέσος, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Ολυμπιακό στον ΑΠΟΕΛ, δεν έχει μέχρι τώρα χρόνο συμμετοχής στην κυπριακή ομάδα και δεν δείχνει να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Τόμας Κρίστιανσεν.

Έτσι, ο Αλβανός ποδοσφαιριστής ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές του με ελληνικές ομάδες προκειμένου από τον Ιανουάριο να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ΠΑΕ της Super League, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη των «ερυθρολεύκων».

Ποια θα είναι αυτή; Ήδη αρκετοί έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους, ωστόσο αν δεν προχωρήσει το πρωτάθλημα για να φανούν και οι πραγματικές ανάγκες, τα φλερτ θα παραμένουν σε φιλολογικό επίπεδο.

Πάντως κοινή διαπίστωση είναι πως ο Ολυμπιακός πρέπει και πάλι να ασχοληθεί με τους δανεικούς του και πού πρέπει να τους δώσει…».

***Διαβάστε το άρθρο της μεταγραφής του Λάτσι στον ΑΠΟΕΛ στις 16/6/16***

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]