ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Πανέτοιμος ο ΑΠΟΕΛ για τη ρεβάνς κόντρα στην Pardubice


Πανέτοιμος ο ΑΠΟΕΛ για την 4η αγωνιστική του FIBA Europe Cup η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, έχοντας ξεπεράσει τις δύο προηγούμενες ήττες στον όμιλο.

Ο ΑΠΟΕΛ δώσει τον σημερινό αγώνα στο στάδιο «Ελευθερία» στην Λευκωσία και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα μας, apoelgroup.com ενώ θα υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη από το  Cytavision Sports 3.

ΑΠΟΕΛ – Παρντουπίτσε (19:00) - Apoel BK - BK Pardubice

Στην Λευκωσία ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχτεί την τσέχικη Παρντουπίτσε, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» στην Λευκωσία και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν ηττηθεί εκτός έδρας από την τσέχικη ομάδα με 80-75, και θα ψάξουν το θετικό αποτέλεσμα στην ρεβάνς της Λευκωσίας. Ο ΑΠΟΕΛ μετράει μία νίκη μέχρι στιγμής στον όμιλο, και μία πιθανή επιτυχία απέναντι στην Παρντουπίτσε θα αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης της.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cytavision Sports 3 και από την ιστοσελίδα μας μέσω live streaming στο www.apoelgroup.com .

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί μέχρι τις 14:00 στο Orange Shop, ενώ στις 18:00 θα ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο. Γενική είσοδος στα 5 ευρώ.
Διαιτητές: 
Marius CIULIN (Ρουμανία), Alexey CHUDIN (Ρωσία), Vladan SUNDIC.
Κομισάριος: Norbert LUGOSSY (Ουγγαρία)

Δηλώσεις Κουστένη για το παιγνίδι.

Τα συγκριτικά στοιχεία ανάμεσα στις δύο διαγωνιζόμενες ομάδες.

Οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]