ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Στόχος η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα | ΑΠΟΕΛ – Κεραυνός, 17:00 στο Λευκόθεο


ΑΠΟΕΛ – Κεραυνός (Σάββατο 10 Δεκεμβρίου – 17:00)

Στο «Λευκόθεο» ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, Κεραυνό Στροβόλου, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Απόλλωνα για την 6η αγωνιστική. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να παραμείνουν στα … ψηλά στρώματα της βαθμολογίας, και για να το πετύχουν θα πρέπει να φύγουν νικητές από το ντέρμπι με τον Κεραυνό.

🏀Ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει να κερδίσει αύριο τον Κεραυνό και να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο. Η παρουσία και η στήριξη του κόσμου είναι σημαντική.

Ο Κεραυνός είναι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι νίκες σε επτά παιχνίδια.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

PRE-POST - Μεγάλο ντέρμπι στο Λευκόθεο


Ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει το απόγευμα τον Κεραυνό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο και θα αρχίσει στις 17.00.

Η ομάδα μας στοχεύει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες και ταυτόχρονα να διευρύνει το αήττητο εντός έδρας σερί σε πέντε αγώνες. Η τεχνική ηγεσία και οι καλαθοσφαιριστές στηρίζουν πολλά στην παρουσία του κόσμου και τον αναμένουν στο απογευματινό παιχνίδι.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της βαθμολογίας είναι υψηλός, αλλά το συγκρότημα του Δημήτρη Κουστένη είναι μαθημένο στα δύσκολα και συνήθως ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και όλοι οι καλαθοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Μπράντον Μόμπλεϊ επέστρεψε από τις ΗΠΑ και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Η γενική είσοδος είναι στα 5 ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν.

Η ταυτοποίηση θα ισχύσει και σήμερα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στο Λευκόθεο να προσκομίσουν την πολιτική τους ταυτότητα στο ταμείο και στην είσοδο του σταδίου.

- Με ανάλυση του αντιπάλου και τελευταία προπόνηση στο Λευκόθεο, ολοκληρώθηκε ψες η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα με τον Κεραυνό (17:00)


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]