ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Διπλή η σημερινή προπόνηση | Εφραίμ


Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ, από τις διακοπές των Χριστουγέννων, και η προετοιμασία για τον αγώνα με την Αναγέννηση, που θα γίνει στις 3 του Γενάρη, στο «Τάσος Μάρκου», για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta, προέβλεπε διπλή προπόνηση, πρωινή και απογευματινή. Και οι δύο προπονήσεις ολοκληρώθηκαν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα με όλους του ποδοσφαιριστές να είναι στην διάθεση του Τόμας Κριστιάνσεν και να προπονούνται κανονικά.

Σε "βάλτο" έχουν περιπέσει οι διαπραγματεύσεις Εφραίμ και ΑΠΟΕΛ, για την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνή ποδοσφαιριστή, το οποίο λήγει τον Μάϊο του 2017, όπου τον Γενάρη θα μπορεί να διαπραγματευθεί ελεύθερα το ποδοσφαιρικό του μέλλον, με τον Εφραίμ να περιμένει την μεγάλη πρόταση από Ευρώπη ή και την Ελλάδα ακόμη, με τον ΠΑΟΚ να έχει το βλέμμα στραμμένο στο παράθυρο του Γενάρη, ενώ κατάσκοπος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, παρακολούθησε επανειλημμένος τον Εφραίμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το πρόβλημα πέραν από το οικονομικό είναι και η προσδοκία του ιδίου του Εφραίμ για Ευρωπαϊκή προοπτική στην καριέρα του, τα παραδείγματα των Λαίφη, Μυτίδη, Μακρή κ.αλλ. δεν το αφήνουν αδιάφορο, χωρίς όμως να σημαίνει ότι του κακοπέφτει ο Ευρωπαίος ΑΠΟΕΛ.

Εκτίμηση μας είναι πως το τέλος ο Γιώργος θα τα βρει με την Διοίκηση και θα παραμείνει στην ομάδα μας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]