ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Έχει την πολυτέλεια ο ΑΠΟΕΛ να περιμένει τον Μανιάτη;


Ο ΑΠΟΕΛ εξέφρασε εμπράκτως το ενδιαφέρον του, για να εντάξει τον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Πειραιώς, Μανιάτη στο δυναμικό του.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού. γνωρίζει την επιθυμία των πρωταθλητών Κύπρου, οι οποίοι θα το παλέψουν μέχρι το τέλος.

Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ είχε αρχικός εκφραστεί δια στόματος Προέδρου Πετρίδη, αμέσως μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όταν απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου, για ποιον ποδοσφαιριστή του ΟΣΦΠ θέλει δανεικό «Τον Μανιάτη, γιατί είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής», απάντησε ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Ως γνωστόν ο Γιάννης Μανιάτης δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο και τον έχει στο περιθώριο. Ο Γιάννης Μανιάτης έκλεισε τα 30 του χρόνια στις 12 του Οκτώβρη. Είναι αμυντικός χαφ ενώ στον Ολυμπιακό έπαιξε και ως δεξί μπακ.

Το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» αναφέρει ότι ο Μανιάτης έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ πως θα προσπαθήσει να βρει κάτι στο εξωτερικό, ωστόσο αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα κοιτάξει σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Κύπρο. Αν ο Μανιάτης επιλέξει τελικά τον ΑΠΟΕΛ, θα είναι με εξάμηνο δανεισμό του παίκτη, με δικαίωμα αγοράς.

Το ερώτημα απλό: Έχει την πολυτέλεια ο ΑΠΟΕΛ να περιμένει τον Μανιάτη;

 - Στις 31/3/2012 ο Γιάννης Μανιάτης σε συνέντευξη του στο novasports.gr, αποκάλυψε ότι δεν κοιμήθηκε το βράδυ του αποκλεισμού του Ολυμπιακού από την Μέταλιστ (15/3/12) και πως ζηλεύει την πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Champions League.

(Στις 27/3/12 ο ΑΠΟΕΛ έχασε στον 1ο αγώνα από την ΡΕΑΛ, στο ΓΣΠ, με 0-3 ενώ είχε προηγηθεί στις 7/3 η επική πρόκριση στους 8 του Τσ.Λ. με την νίκη πάνω στην Λυών στη διαδικασία των πέναλτι).

«Πραγματικά τον ζήλεψα. Τον ζήλεψα και τον χάρηκα. Όταν λέω τον ζήλεψα, το λέω με την καλή έννοια. Τα παιδιά έκαναν έναν άθλο και τους αξίζει το μπράβο. Πιστεύω πάντως ότι έπρεπε να είμαστε κι εμείς εκεί. Το αξίζαμε...».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]