ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Δαμιανού... παρόμοια μυαλά


Κοινή ανακοίνωση Εταιρείας και Σωματείου ΑΠΟΕΛ

Ο κ. Δαμιανού ας ασχοληθεί με την πολιτική και ας αφήσει ήσυχο τον ΑΠΟΕΛ και τα ιδανικά του. Ο ΑΠΟΕΛ επιτυγχάνει σε ολόκληρο τον πλανήτη αυτό που αδυνατεί ακόμα και να αντιληφθεί ο κ. Δαμιανού. Ο ΑΠΟΕΛ προσφέρει αναγνώριση της Κύπρου μέσα από περήφανα επιτεύγματα και ταυτόχρονα ενημέρωση για το πολιτικό μας πρόβλημα, αναφέροντας σε κάθε χώρα που επισκέπτεται τις δίκαιες απαιτήσεις του Κυπριακού λαού. Όλα αυτά επιτυγχάνονται στην έκταση που δεν μπορεί να προσεγγίσει καμιά πολιτική τοποθέτηση. Ας μην συγχύζει και ας μην συνδέει το όνομα του ΑΠΟΕΛ με τις συμπεριφορές ατόμων και κυρίως ας στοιχειοθετεί τις κατηγορίες του παρά να κάνει απλό λαϊκισμό.

Κατανοούμε ότι είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις ιδίες αδυναμίες, λογική και επιχειρήματα που έχουμε αντιμετωπίσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν από παρόμοια μυαλά. Οι σημερινές του τοποθετήσεις μόνο ως ατυχείς μπορούν να χαρακτηριστούν.

Οι δηλώσεις του Δαμιανού:

«Δέρνουν Τουρκοκύπριους έξω από το ΑΠΟΕΛ – Θέλετε να μετρήσουμε τις σβάστικες;» 

«Δεν είναι αμελητέο γεγονός ότι κάθε τρεις και μία σκίζουμε λάστιχα τουρκοκυπρίων, προπηλακίζουμε Τουρκοκυπρίους, δέρνουμε Τουρκοκυπρίους έξω από το ΑΠΟΕΛ και δεν σκάζει μύτη. Εκεί γίνονται. Θέλετε να πάμε γύρω από το ΑΠΟΕΛ και να μετρήσουμε σβάστικες; Θέλετε να πούμε επιτέλους τα πράγματα με το όνομα τους για το νεοφασισμό στην Κύπρο; Υπάρχει νεοφασισμός στην Κύπρο. Και η κυβέρνηση και ο Υπουργός Δικαιοσύνης έχει την ευθύνη και οι διωκτικές αρχές να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη αυτούς τους παραπτωματίες».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]