ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Matchday: ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ,


Τρεις στροφές πριν από την λήξη της Β' Φάσης του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Cyta και την έναρξη των Πλέϊοφς, οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας υποδέχονται την Α.Ε.Λ του Πάμπου Χριστοδούλου, στο ντέρμπι "κορυφής", με το οποίο κλείνει η αυλαία της 24η αγωνιστικής.

Πανέτοιμοι οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Κριστιάνσεν για τον σημερινό αγώνα. «Ξεχνάμε την Αθλέτικ Μπιλμπάο, είναι παρελθόν.. κοιτάμε μόνο την ΑΕΛ» ήταν η χθεσινή δήλωση του Δανού Τεχνικού, που έγινε μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας για τον σημερινό αγώνα.

Το Πλάνο του Κόουτς.
Με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα, στο σημερινό παιγνίδι, ο Τόμας Κρίστιανσεν, που δεν θα έχει στην διάθεση του, λόγο τραυματισμού, τους Μιλάνοφ και Μπερτόλιο. Οι νεοφερμένοι στην ομάδα, Cañas και Ebecilio αναμένεται να μπουν στα αγωνιστικά πλάνα του Κόουτς, ενώ θέση στο σημερινό παιγνίδι και στην αρχική ενδεκάδα ζητά επίσης και ο Βάντερ.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Pardo, Waterman
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Lago, Astiz, Μερκής, Ιωάννου, Yambéré
ΜΕΣΟΙ: Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Cañas, Ebecilio, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Γιαννιώτας, Vander, Παπαφώτης.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Σωτηρίου, De Camargo, Barral.
ΕΚΤΟΣ: Milanov και Bertoglio

ΕΝΔΕΚΑΔΑ (πρόβλεψη):
Waterman
Αρτυματάς - Μερκής - Yabere - Ιωάννου
Morais - Vinicius
Αλωνεύτης - Barral - Εφραίμ
Σωτηρίου

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Η ΚΟΠ όρισε τον Χρίστο Νικολαΐδη διαιτητή στο ΓΣΠ, με Α βοηθό τον Μιχάλη Σωτηρίου, Β βοηθό τον Δώρο Τούρο και 4ο διαιτητή τον Χαράλαμπο Σκαπούλλη. Παρατηρητής Διαιτησίας ο κ. Γερασίμου Παναγιώτης.

ΚΑΡΤΕΣ:
Στο όριο των 3 κίτρινων καρτών βρίσκονται οι Γιαννιώτας, Βάντερ, Αστίθ και Μιλάνοφ (εκτός αποστολής).

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Όσοι έχουν ήδη προαγοράσει εισιτήριο του σημερινού αγώνα ή θα το εξασφαλίσουν μέχρι και την έναρξη του αγώνα, τότε θα επωφεληθούν έκπτωσης €5 στο εισιτήριο για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας μας απέναντι στην Ομόνοια.
€15 κανονικό, €10 μαθητικό, €1 παιδικό, από το διαδίκτυο ή τα εκδοτήρια του ΓΣΠ μέχρι τις 19:00 ή το orange shop μεταξύ των ωρών 09:00-13:00 & 14:00-15:30.

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ:
Ο Αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, στο κανάλι 201 Cytavision Sports 1.
  
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ. Για εγγραφή ΕΔΩ. Πληροφορίες: *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης. Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]
Ενημέρωση για τον αγώνα, θα υπάρχει και στο LIVE της ιστοσελίδας μας, με ταυτόχρονη ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με το ApoelGroup την ώρα του αγώνα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα αστυνομικά μέτρα που ισχύουν για το σημερινό παιγνίδι.

ΑΕΛ: 
Η ΑΕΛ βρίσκεται στη 4η θέση με 51 βαθμούς σε 23 αγώνες. Πέτυχε 15 νίκες, έχει 6 ισοπαλίες και δέχθηκε 2 ήττες. Πέτυχε 38 τέρματα και δέχθηκε 13. Έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, μαζί με τον ΑΠΟΕΛ. Πρώτος σκόρερ για την ΑΕΛ ο Arruabarrena Mikel με 9 τέρματα.

LIVE:
Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε στο Τσίρειο, η ΑΕΛ κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ με 1-0. ΚΛΙΚ ΕΔΩ. για το LIVE του αγώνα.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ:
Ο ΑΠΟΕΛ μετρά 5 νίκες στα τελευταία 8 παιγνίδια ανάμεσα στις 2 ομάδες στο ΓΣΠ και η ΑΕΛ μια, ενώ 2 αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Τα τέρματα 16-3 υπέρ του ΑΠΟΕΛ.
20/02/17 ΑΠΟΕΛ ?-? ΑΕΛ
17/10/15 ΑΠΟΕΛ 6-0 ΑΕΛ
27/09/14 ΑΠΟΕΛ 0-0 ΑΕΛ
22/04/14 ΑΠΟΕΛ 3-0 ΑΕΛ
04/01/14 ΑΠΟΕΛ 2-2 ΑΕΛ
09/03/13 ΑΠΟΕΛ 2-0 ΑΕΛ
22/04/12 ΑΠΟΕΛ 1-0 ΑΕΛ
15/10/11 ΑΠΟΕΛ 0-1 ΑΕΛ
19/03/11 ΑΠΟΕΛ 2-0 ΑΕΛ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]