ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Ο Πρόεδρος ΠΕΤΡΙΔΗΣ μίλησε για 2 νέες μεταγραφές, για την Cablenet, για τον Μπέϊν, τον Κρίστιανσεν, για μηνύματα και σε όποιον αρέσει


Τη γενέθλιο μέρα του, διάλεξε ο Πρόεδρος Πετρίδης για να ξεσπαθώσει κατά των επικριτών του όπου στο γεύμα που παρέθεσε στα ΜΜΕ που ακολουθούν το ΑΠΟΕΛ στην Κωνστάντζα, στο εστιατόριο "La Fattoria", μίλησε για όλα τα θέματα του ΑΠΟΕΛ:

Π.Π.
«H διοίκηση ανέλαβε την ομάδα στην έβδομη θέση με ελλειμματικό προϋπολογισμό 2.5 εκατ. και 4.5 σε χρέος του κράτους, και μέχρι σήμερα δεν έχασε τον τίτλο του πρωταθλήματος και ούτε θα τον χάσει.»

«Τα μηνύματα να πάνε και σε όποιον αρέσει και σε όποιον δεν αρέσει».

«Η κριτική που αντιμετωπίζουμε από τους δικούς μας οπαδούς είναι καλοπροαίρετη και καλοδεχούμενη, αλλά αν φτάνουν σε ακρότητες μας ενοχλεί και μας επηρεάζει.»

«Δείξαμε πως έχουμε την ικανότητα και στα δύσκολα και στα εύκολα να ανταποκρινόμαστε.

«Αυτή τη στιγμή, ναι, είμαστε κάτω από πίεση γιατί υπάρχουν τέσσερις μεγάλες απώλειες που θα μπουν στην ομάδα.

«Η ενδυνάμωση της ομάδας θα συνεχιστεί.»

«Είμαστε κοντά μέχρι το τέλος και ακόμη πριν από το τέλος της μεταγγραφικής περιόδου και ελπίζω σύντομα, πως θα ενισχυθούμε σε δύο θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα.»

«Εκείνο που χρειάζεται από κάθε ΑΠΟΕΛίστα είναι στήριξη της ομάδας, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά, ειδικά φέτος, τόσο εντός, όσο και εκτός Κύπρου και μόνο μονιασμένοι και ενωμένοι μπορούμε να μείνουμε εκεί που μας αξίζει πρώτοι.»

Για τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ κ. Μάριο Μπείν είπε: 
«Κάντε υπομονή για τον προπονητή Μπέιν.»

«Είναι νέος τεχνικός που του λείπουν 5 βασικοί ποδοσφαιριστές, προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του. Ο κόσμος να κάνει υπομονή είναι αρκετά νωρίς.»

Για τη νέα τηλεοπτική στέγη του ΑΠΟΕΛ:
Η Cablenet προσφέρει περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως (Διαβάστε ΕΔΩ) για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας από το 2019 και έπειτα. Είναι μια καλή πρόταση, την οποία εξετάζουμε με μεγάλη προσοχή και με καλές πιθανότητες να ολοκληρωθεί.»

Για την φυγή Τόμας Κρίστιανσεν:
Ο Κρίνστιανσεν φαγώθηκε από τον κόσμο!! ... ο κόσμος ευθύνεται για την φυγή του!!!»

***ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗ 2Η ΜΕΡΑ***

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 comment :

  1. Giati sta praktoreia bet on Alfa o Mr bein plironi 3/1 na fygi mexri tin 1/1/2018? Just I want ur response from the management football team from apoel. Thanks for my writing.

    ReplyDelete


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]