ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Άνοιξε λογαριασμό ο ΠΙΕΡΟΣ με Νταμπλ γκολ


Δίχτυα είδε χθες ο ΠΙΕΡΟΣ και μάλιστα 2 φορές, κλείνοντας τα στόματα των αμφισβητιών του στην Δανέζικη ομάδα αφού δεν είχε σκοράρει στους τρεις πρώτους επίσημους αγώνες της Κοπεγχάγης.

Στους 2 αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Σλοβάκικη ΖΙΛΙΝΑ (MSK Zilina), ο Πιέρος έγινε αλλαγή στον αγώνα πρώτο στο 75 και στον δεύτερο στο 66' χωρίς να καταφέρει να σκοράρει. Η ομάδα του κέρδισε 1-3 εκτός έδρας και έχασε 1-2 εντός. Η Κοπεγχάγη πήρε την πρόκριση με το εκτός έδρας γκολ κι ο Πιέρος την πρώτη μουρμούρα .

Στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Άαλμποργκ (Aalborg BK), ο Πιέρος έγινε αλλαγή στο 28' κι η Κοπεγχάγη παραχώρησε ισοπαλία 1-1 εντός έδρας.

Χθες έπαιξαν εκτός έδρας, για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ράντερς (Randers FC). Η Κοπεγχάγη πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 0-3 κι ο Πιέρος το χειροκρότημα με τα 2 γκολ που πέτυχε. Το πρώτο (0-1) με εξαιρετική κεφαλιά μέσα από τα τετράγωνα και το δεύτερο (0-3) με άψογο πλασέ από τη γραμμή της επανωρθοτικής κι αφού προηγουμένος κέρδισε τους 2 αμυντικούς στον αέρα για να στρώσει την μπάλα στον κενό χώρο και να φύγει στην αντίπαλη περιοχή.

Το 3ο γκολ πέτυχε ο Pavlovic με τον ΠΙΕΡΟ να αφήνει την μπάλα με προσποίηση να περνά για τον ξεμαρκάριστο Σέρβο που σκόραρε 0-2

BINTEO:


Με τα 2 του χθεσινά γκολ ο ΠΙΕΡΟΣ φιγουράρει αυτή τη στιγμή  στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του Δανέζικου πρωταθλήματος κι η ομάδα του στην κορυφή του πρωταθλήματος με 4 βαθμούς. Στη 2η θέση είναι η Bröndby IF με 3 βαθμούς.

Για την 3η αγωνιστική, το ερχόμενο Σάββατο, η FC Copenhagen αντιμετωπίζει την Hobro IK.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]