ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Τα διάφορα θέματα με το γήπεδο του ΓΣΠ (Λύκος)


Για τα διαχρονικά προβλήματα με το γήπεδο του ΓΣΠ, τις τιμωρίες και για άλλα πολλά, γράφει ο αδελφός Λύκος με ανάρτηση του στους «εμετούς» την οποία και σας μεταφέρουμε αυτούσια στη στήλη *AntiVirus*.

Καλησπέρα συναδέλφοι,

Μετά την ανακοίνωση της εταιρείας σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας έγιναν αρκετές συζητήσεις. Συζητήσεις για το αν η τιμολόγηση είναι σωστή ή όχι. Δεν θα εκφράσω άποψη σχετικά με την τιμή των διαρκείας γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι η εταιρεία έχει χρόνια που μας βλέπει περισσότερο σαν πελάτες παρά σαν οπαδούς. Δεν θα εκφράσω άποψη γιατί πιστεύω πως πρέπει επιτέλους να δούμε στην σωστή βάση το τι θέλει ένας οπαδός και όχι να συζητάμε για το αν τα διαρκείας έπρεπε να ήταν €30 προς τα κάτω.

Όλη την χρονιά που μας πέρασε από την διοίκηση κάνανε δηλώσεις δυσαρέσκειας γιατί ένα μεγάλο ποσοστό των κατόχων διαρκείας δεν έρχεται γήπεδο. Μιλάμε για ένα σοβαρό θέμα αν αναλογιστεί κάποιος πως υπάρχουν άτομα που πλήρωσαν διαρκείας αλλά προτιμούν να μην έρχονται γήπεδο. Από αυτό κάποιος βγάζει το συμπέρασμα ότι δεν είναι οικονομικό το θέμα αλλά έχει να κάνει με το τι προσφέρεις στον οπαδό. Σε αυτό τον τομέα πιστεύω πως έπρεπε να επικεντρωθεί η εταιρεία και όχι να μας βάζει μαθηματικές πράξεις για να μας αποδείξει πως είναι προς το συμφέρον μας να πάρουμε διαρκείας που να συμπεριλαμβάνει και τους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Υπάρχουν διάφορα θέματα με το γήπεδο του ΓΣΠ που δεν βλέπουμε να λύνονται. Η εταιρεία μπορεί να έκανε ορισμένα διαβήματα για να βελτιώσει τις συνθήκες του γηπέδου αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Φέτος είδαμε το παράδοξο να μην αφήνουνε στα παιδιά να μεταφέρουν στο γήπεδο ένα σνακ για να υποχρεώσουν το κάθε οπαδό να περάσει από την καντίνα που έχει ακριβές τιμές και αγνώστου ποιότητας προϊόντα. Για το θέμα με τους χώρους στάθμευσης έχει χρόνια που γράφουμε για το πρόβλημα αλλά κανέναν δεν τον νοιάζει. Η εταιρεία γνωρίζει ποια είναι τα άτομα που ενώ έχουν διαρκείας δεν έρχονται γήπεδο. Θα μπορούσε να τους αποστείλει ερωτηματολόγια για να μάθει ποια είναι τα παράπονα τους. Θα μπορούσε να ενημερώσει γραπτώς τους οπαδούς ποια είναι τα δικαιώματα τους στο ΓΣΠ και εάν συμφωνεί ή όχι με την πολιτική που εφαρμόζει το ΓΣΠ.

Επιπρόσθετα από τα λειτουργικά θέματα που υπάρχουν με το ΓΣΠ έχουμε και το θέμα με τα κεκλεισμένων που κανένας δεν κάνει καμία ενέργεια και απλά περιμένουμε με την πάροδο του χρόνου να έρθουν οι επόμενες τιμωρίες. Ανούσιο πράγμα να συζητάμε αν έχουμε 2 κεκλεισμένων στην αρχή της χρονιάς και γι’ αυτό θα έπρεπε να ήταν πιο φθηνά τα διαρκείας αφού είναι σίγουρο πως θα ακολουθήσουν και άλλες τιμωρίες. Αν δεν βρεθεί λύση με τις τιμωρίες τότε δικαιολογημένα κάποιοι δεν θέλουν να αγοράσουν διαρκείας καθώς δεν γνωρίζουν τελικά σε πόσους αγώνες θα έχουν δικαίωμα θα παρευρεθούν.

Πάντα έχω στο μυαλό μου ότι στα γήπεδα πρέπει να έρχονται παιδιά, η νέα γενιά του ΑΠΟΕΛ. Το παιδικό εισιτήριο αν το αγοράσεις από τα εκδοτήρια στοιχίζει €1. Το πιο φθηνό παιδικό διαρκείας στην δυτική κερκίδα χωρίς τους Ευρωπαϊκούς αγώνες στοιχίζει €50. Αν κάποιος υπολογίσει τους αγώνες διαπιστώνει πως ακόμα και τα παιδικά είναι ακριβά. Και δεν είναι τα €50 γιατί το παιδάκι δεν θα πάει μόνο του στο γήπεδο είναι €50 επιπλέον στην τιμή του διαρκείας που θα αγοράσει ο γονέας.

Ανάφερα στην πρώτη παράγραφο ότι η εταιρεία μας βλέπει διαχρονικά σαν πελάτες και ίσως αυτό να ενοχλήσει. Ένα προσωπικό παράδειγμα που δεν μου άρεσε και επαναλαμβάνω πως δεν έχει να κάνει με το κόστος. Όταν κάποιος κάνει loyalty card η εταιρεία σου δίνει την κάρτα δωρεάν. Πήγα να αγοράσω εισιτήριο για ένα παιδάκι αναφέρω στον ταμεία τον αριθμό ταυτότητας και μου λέει πως βλέπει στο σύστημα πως έχει loyalty card και επειδή έχασα την κάρτα έπρεπε για επανέκδοση της κάρτας να πληρώσω €10. Αστείο πράγμα που δείχνει την πελατειακή σχέση.

Το θέμα με τα διαρκείας είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία καθώς είναι η μεγαλύτερη σταθερή πηγή εσόδων για αυτό καλό θα είναι η εταιρεία να βρει τρόπους και λύσεις ώστε όσο περισσότερος κόσμος γίνεται να είναι ικανοποιημένος και να έρχεται στο γήπεδο.

Στην στήλη AntiVirus γράφουν εκλεκτοί αδελφοί

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]