ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Θαύμα του ΑΠΟΕΛ ο κόσμος του!


Μέχρι χθες η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας έφθασε και ξεπέρασε τις 5,000, χωρίς ακόμη να ανακοινωθεί η επιστροφή ΚΑΡΛΑΟ, ενώ αναμένεται η έλευση ενός ακόμη φορ (έκπληξη).

Δεν υπολογίζει το κόστος ο κόσμος προκειμένου να είναι κοντά στην ομάδα κι ούτε οι τιμωρίες τον πτοούν, αφού δύο αγώνες θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και άλλοι 2 με κλειστό το πέταλο.

Η προϊστορία μας λέει πως σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλες τιμωρίες, αφού δεν βάζουμε μυαλό, όμως ούτε κι αυτό στάθηκε εμπόδιο για τον ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ, ούτε τον εμπόδισε να τρέξει να ανανεώσει ή έστω να αγοράσει για πρώτη φορά εισιτήριο.

Υπάρχουν κι αυτοί που επιστρέφουν μετά από αποχή κι αυτό θα φανεί όταν στο τέλος γίνει η τελική σούμα και ανάλυση από το τμήμα ticketing της εταιρείας που ειρήσθω εν παρόδω κάνουν εξαιρετική δουλειά και είναι πάντα πρόθυμοι να επιλύσουν το όποιο πρόβλημα, μπράβο στα παιδιά!

Υπάρχουν όμως και κάποιοι που για διάφορους λόγους (όχι οικονομικούς) επέλεξαν να μην είναι παρόντες, είτε είναι ενοχλημένοι με την τιμολόγηση, είτε με τις τιμωρίες, είτε με το θέαμα είτε ακόμα και με το ΓΣΠ ή την ίδια την εταιρεία και τις κακές μεταγραφές που κόστισαν μια περιουσία σε αποζημιώσεις.

Χρόνος υπάρχει για να γυρίσουν, όμως κι η εταιρεία πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν τους διάφορους παράγοντες, ούτως ώστε ο μελλοντικός στόχος να μην είναι οι 7 χιλιάδες όπως φέτος, αλλά οι 8 και 9 χιλιάδες.

Ο κόσμος «θα 'ρθεί άμα 'ρθει» και το θέαμα που τόσο έλειψε στο ΑΠΟΕΛ στη μετά Ιβάν Γιοβάνοβιτς εποχή.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]