ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Υπόσχονται "καυτή" υποδοχή στην Πράγα


Γενικός ξεσηκωμός στην ΠΡΑΓΑ.

Μετά την ήττα της  Σλάβιας στο ΓΣΠ με 2-0 από το ΑΠΟΕΛ, και το άγριο κράξιμο που δέχονται από τον αθλητικό τύπο (και όχι μόνο) της χώρας τους, οι οπαδοί της ΣΛΑΒΙΑΣ Πράγας έκαναν ανάρπαστα τα εισιτήρια του επαναληπτικού της Τετάρτης που τους αναλογούν, σημειώνοντας SOLD OUT, προκειμένου να σπρώξουν την ομάδα τους στην ολική ανατροπή.

Η σκληρή κριτική που δέχονται, παίκτες και προπονητής για την ήττα στη Λευκωσία, λειτούργησε σαν προσκλητήριο για τους φιλάθλους της Τσέχικης ομάδας που έκαναν τα εισιτήρια του αγώνα ανάρπαστα στο Πι και φι.

Κάτι ανάλογο έγινε και με τους Λευκωρόσους της ΜΠΑΤΕ το 2007-08, όταν όλοι "πήγαν" στο Μπόρισοφ για τουρισμό. Oι αδαείς του Ουζουνίδη πίστεψαν ότι είχαν την πρόκριση εξασφαλισμένη. Ούτε καν "προπόνηση" δεν έκανε ο Μαρίνος τότε, ενώ έκαναν τα Καμπαρέ του Μπόρισοφ και στέναξαν. Ούτε ο Πρόεδρος μας δεν ακολούθησε καν την αποστολή, αφού προτίμησε διακοπές, τόση ήταν η σιγουριά του. Από τότε έπαθε και έμαθε. Ελπίζω την Τετάρτη να είναι καλά υποψιασμένος.

ΔΩΝΗΣ - ΠΕΤΡΙΔΗΣ, Τεχνική ηγεσία, Δ.Σ. και κυρίως οι ποδοσφαιριστές, πρέπει ΌΛΟΙ να είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι για το παιγνίδι. Μόνο το Α ημίχρονο τέλειωσε. Απομένει το Β ημίχρονο και όλα είναι πιθανά, εύκολα ανατρέπεται το 0-2.

Ότι μας έκανε το 2007 ο Ουζουνίδης σε δύο παιγνίδια 2-3 (2-0, 0-3), το έκανε ψες στον Παναθηναϊκό σε ένα μόνο παιγνίδι, αφού το το 2-0 το άφησε να γίνει 2-3 στα τελευταία 25 λεπτά.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 comment :

  1. Οι Τσέχοι θα πάρουν από τα τρία το μεγαλύτερο - είστε απατεώνες όλοι. Το ΑΠΟΕΛ θα σας διαλύσει στην Πράγα... δεν θα ξέρετε από που σας ήρθε.

    ReplyDelete


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]