ΑΠΟΕΛ ORANGE SHOP

ORANGE SHOP ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2023/2024

Η απαρχή μίας νέας εποχής


«Ως η απαρχή μίας νέας εποχής» Μόνον έτσι μπορούν να χαρακτηρισθούν οι σημερινές μεταγγραφικές κινήσεις του Προέδρου και της Διοίκησης του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ.

Δύο νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές με προοπτική και μεταπωλητική αξία.

Η οικονομική ευμάρεια που διάγει αυτή τη στιγμή το ΑΠΟΕΛ, λόγο και των πολλών εκατομμυρίων που έχουν εισρεύσει στα ταμεία του και που πιθανόν να εισρεύσουν ακόμα περισσότερα στο μέλλον, του επιτρέπουν να αλλάξει πολιτική, ψωνίζοντας πια, όχι από το πάνω ηλικιακά ράφι, όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια με επιλογές όπως του Καβενάγκι, του Ρίισε, του Τζιμπούρ και Ντε Καμάργκο, αλλά από το χρηματιστήριο των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, με στόχο την αξιοποίηση και στη συνέχεια την μεταπώληση τους. Αυτό δείχνει καθαρά και η διάρκεια των συμβολαίων τους, τρία χρόνια ο Βούρος και τέσσερα χρόνια ο Σαλλάϊ.

Ακόμα ένα στοιχείο από την μεταγραφή του Σαλλάϊ από την ποδοσφαιρική ακαδημία του ΠΟΥΣΚΑΣ στο ΑΠΟΕΛ, είναι τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του νεαρού αστεριού του Ούγγρικου ποδοσφαίρου. Ένα ποσό που ξεπέρασε σίγουρα το 1 εκατομμύριο και που θα αυξηθεί ανάλογα με το ποσό μελλοντικής μεταπώλησης του νεαρού, συν οι αποδοχές του για 4 χρόνια, πλέον τα μπόνους, μιλούμε για νούμερα που ζαλίζουν.

Τζογάρει το ΑΠΟΕΛ επενδύοντας στους δύο νεαρούς με τα χρήματα που ξόδεψε, σε αγορά, μισθούς, μπόνους και στην μεγάλη διάρκεια των συμβολαίων τους, που αν όμως του βγουν τα κέρδη θα είναι πολλαπλάσια και θα αποτελέσουν ακόμα ένα πόρο εισοδημάτων για το ΑΠΟΕΛ όταν δεν θα έχει το μαξιλαράκι ασφαλείας από τις προκρίσεις των ομίλων.

Ποιος εξάλλου θα φανταζόταν ποτέ, ότι ο νεαρός δεκαεννιάχρονος αμυντικός του Ολυμπιακού Πειραιώς, Παναγιώτης Ρέτσος, θα έπιανε 20 εκατομμύρια στο Ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο; Μακάρι να βγάλουν κι οι δικές μας ακαδημίες ένα Ρέντζο.

Η γκρίνια για τις αποτυχημένες μεταγραφικές κινήσεις που έφεραν τον Πρόεδρο Πετρίδη σε δύσκολη θέση, φαίνεται να ξεπερνιέται και η αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας, να παίρνει πια τη θέση της.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

No comments :


POW

[POW][twocolumns]

LIVE

[LIVE][twocolumns]

videos

[VIDEOS][twocolumns]

albums

[albums][twocolumns]

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

[ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ][twocolumns]

BASKET

[BASKET][twocolumns]